Hur Wire en bromskraftfördelning bromsspak

bromskraftfördelning broms controllers använder fyra anslutningar för att tillåta fordonet att kontrollera de elektroniska bromsarna på en släpvagn. Den svarta kabeln är ansluten till batteriet, och bör inkludera en strömbrytare eller säkring. Den vita kabeln är jordkabeln. Den röda kabeln är ansluten till bromskontakten. Den slutliga tråd är blå. Den blå ledningen ansluts till släpvagnens elektroniska bromsar genom RV trailer kontakten. Anslut bromsen regulatorn direkt till bilens ledningar eller använd en adapter sele för att koppla in bromsen styrenheten till bilens förmonterade kontakten. Saker du behöver
Avbitartång
Trådskalare
eltejp controller
Broms till fordonets plug sele
Visa fler instruktioner
Direct Connection
1

Fäst tråden kontakten från baksidan av bromskraftfördelning broms controller. Klipp trådarna så nära kontakten som möjligt för att maximera den tillgängliga tråd med att arbeta.
2

Strip ungefär en halv tum av plast från vart och ett av de fyra trådarna. Separera de fyra trådarna för att möjliggöra enkel åtkomst under anslutning till fordonet. Addera 3

Lokalisera kablaget på ditt fordon. Den kabelstammen kommer att vara placerad under förarens streck. Dra kabelstammen ner för att förlänga trådarna. Klipp de fyra trådarna på baksidan av ledningsnätet för att ta bort pluggen.
4

Strip ungefär en halv tum från vardera av fordonets sele kablar.
5

Matcha de fyra trådarna broms controller till respektive fordon sladdar. Färgerna får inte vara samma. Om det behövs, konsultera bilens bruksanvisning för att avgöra vilken tråd leder till makt, mark, bromsar och elektronisk broms.
6

Passa varje matchade trådarna vertikalt. Tvinna kablar för att ansluta. Vik tråd över för att säkerställa att anslutningen förblir fast om drog. Linda de anslutna kablarna med eltejp. Upprepa med de återstående trådarna.
7

Testa elkontakter. Anslut bromsen styrenheten under instrumentbrädan med medföljande konsol
Wiring Harness
8

Skaffa en "Plug-in enkla" kabelnätskontakt -. "Plug-in enkla "är den varumärkesskyddade varumärke-namn bromskraftsfördelning broms controller kontakt sele - för att ansluta din bromskraftfördelning controller till bilens kabelstam. Selen kontakt som används kommer att fastställas av märke och modell av fordon.
9

Lokalisera och dra kablaget från under instrumentbrädan för att förlänga kablarna.
10

Anslut ledningsnätet till "Plug-in enkla" kabelnätskontakt.
11

Anslut "Plug-in enkla" sele i bromskraftfördelning broms controller.
12

Montera regulatorn och testa med en ansluten släpvagn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96458.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.