Hur man organiserar en Cargo Van

Om du har en last van, är ett bra förvaringssystem nödvändigt att förbjuda verktyg och förnödenheter från rikoschetterande runt baksidan av van när du väja, vända eller göra ett snabbt stopp. Detta kan vara mycket farligt om du transporterar stora eller vassa föremål. Det finns många företag som erbjuder en uppsjö av alternativ i fråga om den typ av lagringsenheter kan du sätta in en last van. Hur du väljer att organisera din last van beror till stor del på vad du använder van för och vad du lagrar i ryggen. Saker du behöver
Lagringsmedium beroende på dina behov.
Visa fler instruktioner
1

Köp svetsade tank rack särskilt utformade för tankar om du bär propan eller annat material som lagras i en tank.
2

Purchase kabel spolhållarna. Redovisat slangar av något slag kräver kabel spolhållarna att hålla dem på plats när den inte används.
3

Köp lagring rack moduler förkonfigurerade för skåpbilar. Detta gör att du kan anpassa inställningarna på baksidan av din van efter dina behov. Arbetsbänk moduler finns, liksom lagringsbehållare som kan monteras på sidoväggen av ditt fordon för att förvara mindre föremål.
4

Köp partitioner om din van är särskilt stor och du vill dela upp sektioner i till exempel halv lagring och halv arbetsområdet. För arbetsområdet kanske du vill köpa vertikala litteratur innehavare att hålla papper från att flyga iväg eller bli missriktad, eller dokumentskåp som monteras i golvet eller väggen.
5

Köp rack (antingen in-eller utvändigt ) att hålla stegar om de är en del av den utrustning du transporterar. Utvändig stege rack hjälper också spara utrymme inne i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84803.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.