Hur man installerar ett Rear Sway Bar

Om du vill ha en bil som hanterar väl och utför när du svänger genom hårda hörn, är det bästa du kan göra för att installera vingla barer på din bil. De flesta bilar kommer med en främre krängningshämmaren från fabriken, men inte var och en kommer med en krängningsstång för baksidan. Installera en bör ta ungefär en timme och när det görs, kommer att göra din bil prestera och hantera bättre, hålla hjulen planterade genom kurvorna. I det här fallet är bilen en 2000 Volkswagen GTI, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
Sway Bar Kit
Måttband 3/8 tum Ratchet och uttag
skiftnyckel satt
Show Fler Instruktioner
1

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Se till att bilen är säker innan du kryper under den.
2

Coat insidan av krängningshämmare bussningar medföljer kitet, med bussningen fett som följer med kitet. Tryck därefter krängningshämmare bussningarna på krängningshämmaren tills de är på den raka delen av röret i mitten av krängningshämmaren.
3

Skjut konsolerna medföljer krängningshämmare kit över torsion balken ansluten till bakvagnen. Detta krokar på plats och klick Onto om tvärs på båda sidor. Använd måttband för att säkerställa att fästena jämnt fördelade sida till sida, och sedan skruva klämmorna som medföljer satsen över krängningshämmare bussningar på krängningshämmare, med 3/8 tums Ratchet och uttag och en fast nyckel .
4

Lyft uttaget på undersidan av torsion beam av chocken mount tills det når botten av balken. Sedan unbolt chocken, med 3/8 tums Ratchet och uttag. Montera ändlänkarna genom att trä heims lederna i den gängade anordningen med en låsmutter i mitten. Mät den med måttbandet så att trådarna är halvvägs ur kragen. Skruva fast heims gemensamma för chock hålet med de längre bultarna i satsen, sedan kasta i den andra änden till krängningshämmaren. Den del av länken som inte är gängad ska gå på shock mount bolt. Upprepa denna process på andra sidan av fordonet.
5

Sänk bilen av domkraften står, med hjälp av domkraft, och placera den på marken.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83511.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.