Hur man tar bort Car Logos

Mellan biltillverkare och återförsäljare, kan valfritt antal logotyper, märken och emblem hamna på en bil. Om du inte vill ge gratis reklam för dessa företag-eller om du bara hittar logotyperna för att vara ful-det är en relativt enkel process som du kan följa för att ta bort dem från din bil, lastbil eller skåpbil. Detta kommer att fungera för några logotyper anslutna via vanlig självhäftande baksida, inklusive dubbelsidig skum. Saker du behöver
Tandtråd eller fiskelina
Hårtork
Läder arbete handskar
Putsduk
WD-40
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att logotypen inte är bultad till bilen. Om det är, kan du skruvar sannolikt den och ta bort den utan att utföra några ytterligare steg.
2

Tvätta området av fordonet där den snart-till-vara-bort-logotypen visas. Detta minskar risken för färg repor under borttagningen.
3

Slå en hårtork på "medium" eller "låg" och peka direkt på logotypen för att mjuka upp limmet. Håll hårtork ungefär 12 inches bort från fordonet för att undvika att skada lacken. Kontrollera med jämna mellanrum för att se om logotypen kan vridas något, vilket är en indikation på att den är redo för borttagning.
4

Använd tandtråd eller fiskelina att sakta såg igenom den uppmjukade limmet. Flytta linjen fram och tillbaka, dra bort den från bilen för att undvika att skada lacken. Fortsätt med detta tills obligationen är bruten och logotypen kommer från bilen.
5

Applicera lite WD-40 till en putsduk och gnugga bort eventuell limrester kvar, återställa bilens finish dess naturliga tillstånd. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83685.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.