Instruktioner för att montera ett mindre Remskiva på en Mini Cooper S

Mindre trissor i Mini Cooper S spela en roll i driften av komponenter såsom servopumpen och generatorn. Du kan vanligtvis installera dessa skivor på bara några timmar, och effekterna av uppgraderingen kan variera från osynlig till omfattande, beroende på storleken på trissan. Även nybörjare kan oftast installera denna typ av remskiva, så länge de är villiga att få sina händer lite smutsiga i processen. Nödvändiga verktyg

Du behöver bara grundläggande handverktyg för att ta bort en remskiva stock motor, inklusive en 3/8-tums socket set, ett spett och en låda-nyckel. Du kan finna det dock nödvändigt att köpa en annan storlek fläktrem när du byter bara en remskiva för en ny. Om du installerar en mindre remskiva på vevaxeln och en större remskiva på generatorn, men kan du inte kräva en ny rem tillbehörsdrivningens. Vill installera
Installation

remskivan på Mini Cooper S, måste du lossa bulten som håller remskivan på plats innan du gör något annat. Du kan sedan lossa spännaren med en box-nyckel. Bara glida skiftnyckel över bulten i remskivan, sedan tillämpa tryck. Hela spännarmen kommer att röra sig, lossa tillbehöret drivremmen. När remmen är lös, kan du flytta den ur vägen och lyft bort hjulet.
Effektivitet

Effektiviteten av uppgraderingen beror på hur i låten du är med din bil. Att bilen kommer sannolikt inte att producera den kraft du vill eftersom den extra kraften får endast motsvara mellan 6 och 8 hästkrafter. Denna brist på makt är vanligtvis inte märkbar i en bil som Mini Cooper S, som producerar så mycket som 190 hästkrafter i lager formulär. I allmänhet krävs det en 10 procent ökning av makten att producera märkbar effekt eller bränsle vinster ekonomi, vilket innebär ytterligare modifieringar, såsom en sval-luftintag eller avgassystem kan bli nödvändigt att öka kraften i din Mini Cooper S till punkten där du kan känna skillnaden.
installationsproblem

Problem kan uppstå vid installation av mindre remskivor på din Mini Cooper S eftersom skivan fungerar genom att dra ström bort från system såsom generatorn och servopumpen att öka motoreffekten. Som ett resultat kommer både generatorn och servostyrning av fordonet blivit äventyras. Du kommer att se minskad förmåga till Mini Cooper att klara tillsatta elektriska krav på bilen, vilket kan resultera i mer frekventa döda batterier. Du kommer också att märka att ratten på Mini kommer att må mycket svårare att vända än det gjorde innan du installerade remskiva --- särskilt när du utför långsam hastighet manövrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87467.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.