Hur man programmerar en fob på en 1999 Toyota Corolla

Den Corolla är en av de äldsta kontinuerligt producerade fordon i Toyota lineupen. Införd till Amerika 1968, har cirka 30 miljoner Corolla sålts under de senaste 40 åren. Bland de tekniska framsteg som Toyota lagt till Corolla under den tiden var det keyless inresa fjärrkontrollen fob, som finns på moderna Corolla. Om fjärrkontrollen tappas, måste ersättare programmeras genom att följa en invecklad procedur. Programmeringen är att endast tillåta fordonets ägare att synkronisera en ny fjärrkontroll. Instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr, och hålla de andra dörrarna stängda. Placera nyckeln i Corolla tändning men vrid den inte. Så snart den sätts in, ta ut nyckeln. Upprepa denna insättning och borttagning igen, inom fem sekunder efter den första insättningen. Avsluta med nyckeln ur tändningen.
2

Stäng förarsidan, sedan omedelbart öppna den. Stäng och öppna den igen. När dörren stängs den andra gången, placera tillbaka nyckeln i tändningslåset utan att vrida det. Ta bort det igen. Dessa rörelser måste ske inom 40 sekunder efter varandra.
3

Stäng och öppna förarsidans dörr två gånger mer. När den öppnas för andra gången, placera nyckeln i tändningslåset. Stäng dörren. Vrid nyckeln till "On" läge utan att starta Corolla, vrid den sedan tillbaka till "Off". Dra nyckeln ur tändningslåset. Denna uppsättning av rörelser måste slutföras inom 40 sekunder. Dörrarna låses upp snabbt för att indikera att koden sekvensen har accepterats.
4

Håll både "Lock" och "låsa upp"-knapparna på fjärrkontrollen nyckelbricka i 1,5 sekunder. Släpp knapparna och snabbt hålla ned "Lock"-knappen av sig själv i två sekunder. Bilens dörrlås kommer cykeln igen, vilket indikerar att nyckelbrickan har programmerats för att matcha Corolla.
5

Upprepa föregående steg för alla ytterligare fjärrkontroller fjärrkontroller som ska programmeras. När alla brickor har programmerats, öppna förarsidans dörr för att slutföra processen och avsluta programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84640.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.