Hur får man fler hästkrafter Cheap

Entusiaster mäta ett fordons förmåga att köra på högsta hastighet med hästkrafter. Den kraft och vridmoment som appliceras på ett fordons hjul under drift bestämmer hästkrafter. Ökande lager hästkrafter på ett fordon kräver dyra eftermarknaden uppgraderingar. Billiga alternativ erbjuder ökar till ditt hästkrafter, körsträcka och prestanda men inte på de nivåer som uppnåddes genom att lägga till en turbo. De billiga alternativ tjänar bara till att ge en liten ökning av hästkrafter, men du definitivt att märka ökad kraft och prestanda. Lägga hästkrafter billigt innebär att få in mer luft i ditt intag, ökande gnista prestanda och minskar dra på ditt fordon. Instruktioner
1

Tune upp din bil. En bra låt-up hjälper till att hålla motorn utför på optimala nivåer. Med en tune-up, se till att du rengör dina injektorer, eller har dem rengöras professionellt, och att du byter ut gamla eller slitna tändkablarna.
2

Byt dina befintliga kontakter. Med en sexcylindrig motor, uppgradera dina kontakter till en split-platina plugg minskar misständning och förbättrar prestandan med upp till 10 procent. Flera delar tillverkare producerar platina eller iridium pluggar avsedda för detta ändamål. Split-eller dual-head pluggar är idealiska för sex cylindrar och quad-head pluggar är idealiska för åtta cylindrar.
3

Uppgradera ditt intag genom att byta ut din befintliga luftfilter till en torr eller oljad filtrets livslängd luft. Den mest populära versionen är K & N luftfilter linje. K & N gör filter för de flesta varje typ av fordon, och dessa finns på de flesta Biltema. K & N använda en oljad luftfilter för att minska mängden av material mellan din motor och luften den behöver. Mindre material betyder mer luft kommer igenom. Torra versioner av de oljade luftfiltret fungerar på samma sätt men utan behov av årliga inoljning. Blanda inte ihop torra luftfilter med konventionella. Torra och oljade luftfilter kostar normalt ca $ 30 till $ 40 högre än konventionella filter.
4

Räta ditt intag linjer. De flesta intag lådor (luftfilterhuset) har ett litet rör dirigeras till framsidan av motorn för att dra luft in i motorn. Om ditt intag linjer tar udda vändningar, försök att omdirigera linjer att vara rak. Ju färre hinder eller svängar i ditt intag linje innan den når luftfiltret, desto mer luft strömma igenom. Om möjligt, dirigera inloppsröret går till ditt luftfilter rakt ut från filtret till en plats i grillen så att luft strömmar rakt in i filtret utan svängar. Du kanske måste bygga något av mjuk plast för att åstadkomma denna uppgradering.
5

Uppgradera dina däck prestanda däck. De flesta däck butiker erbjuder billigare prestanda klassade däck. Shoppa runt och leta billiga versioner klassade för gatakapacitet. Street-klassade däck minskar mängden dra dina däck plats på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95667.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.