Hur man installerar en lastbil Verktygslåda

Om du äger en lastbil och transportera verktyg, är chansen att du vet allt för väl hur det är att placera dem på måfå i sängen och köra iväg med dem utan säkerhet. Om du har en utökad cab, kanske du inte vill det kantas verktyg, även om det är en mer livskraftig och skyddande alternativ för verktygen. Svaret är en lastbil verktygslåda. De är enkla att installera och köpa den rätta för dina behov kan ge dig optimal hytt utrymme för passagerare och även skydda dina verktyg glider runt sängen eller blir stulen. Saker du behöver
skum eller gummi stoppning skära i bredden av verktygslådan RatchetExtensionSocket ställa
Visa fler instruktioner
1

mäta bredden på din säng och välj rätt verktygslåda. Den snävare passform, desto bättre och mer utrymme har du för verktyg. Tänk på att du får vad du betalar för. Lastbil verktygslådor kommer i många former, material och mönster. Plast verktygslådor är billiga, men om du läser tunga verktyg och trucken är parkerad i direkt solljus under långa perioder i taget, är det inte ovanligt att se dessa typ verktygslådor börjar sag och ibland så småningom kollapsa i mitten. En diamant pläterad metall låda med lås rekommenderas för tyngre laster, men du också vill leta efter saker som gummilister längs dörrarna för att säkerställa rutan avskräcker läckage. En annan sak du vill tänka på är hur dörren eller dörrarna i verktygslådan öppnas och hur det kommer att passa dina behov.
2

Läs instruktionerna från verktygslådan du valde och avgöra vad du är kommer att behöva göra. Vissa verktygslådor kräver borrning, men det är inte rekommenderat att köpa dessa lägre kvalitet lådor. De flesta kvalitet verktygslådor komma med hårdvara för att ansluta till sängens med j-bult hårdvara som inte kräver borrning genom sänggrind. Dessa kan verkligen rekommenderas.
3

Bestäm var du placera rutan på din lastbil. Vanligaste platsen är direkt bakom hytten. Om du väljer en låda lyft låda, se bara till att du kan lyfta lådan locket utan att det stör baksidan av flaket eller bakrutan.
4

Mät bredden på lådan och skär gummi stoppning eller skum för att placera på lastbilen skena för att skydda den från repor färgen av verktygslådan. Om du har en säng liner som täcker sängens, kan du kringgå detta steg. Om du inte gör det, placera gummi stoppning eller skum på sängens. Infoga gummi j-bult pluggar
5

in i de förborrade hålen i verktygslådan om de inte redan är placerat där . Försiktigt placera lådan på toppen av gummi stoppning, skum eller säng liner.
6

Öppna dörrarna i verktygslådan för att exponera insidan. Från undersidan, sätt in kroken i den j: bulten under sängen järnväg och peta den gängade delen upp genom gummipluggen. Ansök bricka från hårdvara kit och sedan muttern. Dra åt med spärr, förlängning, och uttag. Gör detta för alla 4 J-bultar. Dra åt ganska tajt att avskräcka muttrarna lossnar, men inte för hårt och orsaka skador på sängens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82984.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.