1940 Vindruta Visir

Auto solskydd, eller solskydd, var inte en fabrik tillval på alla bilar under 1940. Flera typer av solskydd producerades som eftermarknaden tillbehör till de flesta märken och modeller av amerikanska bilar. Bilägare som söker befrielse från solens reflexer tvingades att hitta och installera tillgängliga solskydd efter köper en ny bil. Solid Exterior Visir

Exteriör solskydden som skugga för förarens ögon men inte minska bländning eller reflexer från bilens motorhuv. De flesta tillgängliga utvändiga solskyddsgardiner var stämplat av plåt och monteras på ett fordon med skruvar och monterings clips. Eftermarknaden visir kit bestod av flera delar och obligatoriska måttliga mekaniska färdigheter för att installera dem ordentligt. Auto återförsäljare förutsatt färg matchning när ägarna ville visir för att matcha bilens färg.
Transparent Exteriör Visir

Flera eftermarknaden tillbehör tillverkare erbjöd yttre visir gjorda av skuggade plast. Visir av denna typ som skugga samtidigt som föraren sikt uppåt för att se trafikljus. Kit ingår två paneler visor skugga, ett centrum montera och sidomonteringsorganet clips och skruvar. Måla för att matcha bilen inte var skyldig. Måttliga mekaniska färdigheter krävdes för att installera kit.
Solid Interiör Visir

flesta biltillverkare inte ursprungligen innehöll invändiga solskydd som standardutrustning. Tillverkare av eftermarknaden tillbehör erbjuds kit för förare och passagerare visir solrum. Kit tillåtet solskydden att svänga ner för att skugga föraren och ögon passagerare. En spaklagret tillät visiret att svänga till sidorutorna för skuggning solen från sidan.
Transparent Interiör Visir

Bländningsreduktion sporrade innovation av genomskinliga inre sol visir. Flat plastmaterial, i en variation av sol-reducerande färger, ersatte de svängande fasta visir. I vissa fall monterade ägare valt att ha båda typerna av inre visir i bilen för att minska bländning och skapa skugga. Eftermarknaden tillbehör tillverkare erbjöd transparenta visir för att passa de flesta märken och modeller av 40-tal bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87442.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.