Hur man gör en 5 Gallon Jerry kan i en verktygslåda

Det rostiga, kan dammig gammal jerry bara inte kan hålla bensin och hålla den ren längre. Kasta inte bort det, men - göra det till ett praktiskt verktyg låda att passa på bakluckan av en lastbil, eller någonstans i garaget eller på gården. Skär en dörr ut ur toppen eller sidan av burken, installera ett gångjärn och lås, även några hyllor om du vill, och sedan försegla skarven. Blåsa nytt liv i gamla metall är lättare än det verkar. Saker du behöver
Marker Vatten
eller fett penna
Grinder eller cirkel såg, med 4-tums metall fäst kapskiva.
Welder
vinkel stål
Plåt Piano gångjärn
Spärr med fångst
Plåtskruvar
skruvmejsel eller borrmaskin
Skumgummi
Lim
Säkerhetsutrustning: handskar, skyddsglasögon, långa ärmar, stängd tå skor
.
Visa fler instruktioner
1

Fyll i ren, torr dunk halvvägs med vatten. Detta ger skydd mot gnistor antändning kvarvarande bensin vid skärning i burken.
2

Lokalisera burkens raka linjer och kanter. Dessa ska visas runt toppen av burken, innan den smalnar av till pipen, runt botten av burken, innan det avrundar i botten,. Ner varje kant av burken från toppen till botten

3

markera linjerna längs vilka du vill klippa locket, med fettet penna eller markör. Gör varumärkena antingen uppifrån och ner, parallellt med de vertikala kanterna, och halvvägs runt varje horisontell parallell upptill och nedtill.
4

använda en cirkelsåg för att såga längs de raka linjerna du markerats att ta bort en del av metall som blir locket på verktygslådan. Efter kapning är klar, häll bort vattnet från burken, och rengöra och torka den ordentligt igen.
5

Använda sliparhjulet eller cirkelsåg, skära bitar av vinkeljärn till det inre längd kan , för att stödja hyllor, om så önskas.
6

Tack-eller spot-svetsa hörnen på vinkeljärnet till insidan av burken, med hjälp av svetsaren att värma varje hörn och sedan låta dem svalna igen, i kontakt med burken.
7

Cut plåt till storleken av det inre av burken, med hjälp av cirkelsåg eller sliparhjulets.
8

Montera plåten som hyllor med klibb-eller punktsvetsning det till den nyligen installerade vinkeljärn.
9

Skär en annan uppsättning av vinkel järn bitar till längden på öppningen som du skär till dörren , med hjälp av slipmaskin eller cirkelsåg.
10

Tack-eller spot-svetsa dessa bitar runt insidan av burken där det är öppet för locket, för att bilda en läpp som kommer att stödja dörren och skummet tätningen. Montera vinkeljärn runt insidan av denna öppning.
11

Installera pianogångjärnet på ena kanten av dörren lappar. Använd plåtskruvarna ingår med gångjärn att skruva fast den på kanten av dörren som du vill förbli ansluten till kan vid alla tidpunkter.
12

Skruva dörr gångjärnet tillbaka på kan, med hjälp av resten av plåtskruvar.
13

Installera spärren och fånga mittemot gångjärnet på dörren, med fler plåtskruvar.
14

sist , limma en remsa av skumgummi, såsom en garageport sealer, runt insidan läppen av dörröppningen, på den vinkel järn, för att bilda en vatten-och dammtät tätning för burken.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85922.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.