Hur Spraya i ett Dupi Färgade Bäddlinje

flaket liners skyddar sängar pickup last från repor och urgröpningar som vanligen uppstår vid lastning eller lossning av pickup sängen. Repor i metallsäng rostar så småningom och kan leda till hål i sängen. Medan vissa biltillverkare har börjat bygga sina pickup sängar med kompositmaterial och andra har börjat använda spray på sängen liner material, de flesta äldre mickar och fortfarande många nya har inget att skydda sängen annat än ett skikt av färg. För sådana lastbilar, många människor väljer att spraya på en eftermarknad flakinsats produkt. DupliColor spray på sängen liner är en sådan produkt, DupliColor rockar sängen ytor för skydd och inte spricka eller flagna. Pickup ägare kan ansöka DupliColor säng protectant själva, skapa en proffsig skyddande yta på kort tid. Saker du behöver
Auto vax och fett remover
dukar Shop
scuffing pad
blå målare tejp
Visa fler instruktioner
1

klättra in din pickup last säng.
2

Spray Auto vax och fett remover på ena halvan av flaket (vänster eller höger), inklusive sidoväggen och framväggen. Låt produkten sitta för tiden rekommenderas på DupliColor paketet flakinsats instruktioner. Torka remover upp med butiken dukar. Upprepa för den andra halvan av flaket, byta till rena butik dukar när man är smutsig.
3

Fatta en repning pad i ena handen. Använd en skrubbning rörelse från den främre till den bakre delen av flaket, inklusive den främre väggen och sidoväggarna. Denna process ställer lätta repor på ytan så sängen liner fäster ordentligt.
4

Sweep pickup sängen, torka överflödigt löst material ur flaket och sidor med en butik trasa.

5

Dra den lösa änden av en blå målartejp rulla ut ca 6 inches. Lägg kanten av bandet på toppen av den högra sidan av flaket, rikta in kanten mot den horisontella sidan av sängen. Promenera till baksidan av sängen, drar bandet rullen som du går och utjämning bandet i en rak linje på toppen av den högra sidan av pickup säng vägg. Gör samma sak för den andra sidan och för att framför sängen och bakluckan.
6

Skaka en burk DupliColor säng liner för att blanda ordentligt. Stå i mitten av flaket. Tryck överst på sprayburk och rikta den vid främre vänstra hörnet. Använd långa slag, går från framsidan av hytten till mitten, överlappande något på varje pass. Arbeta från vänster till höger på den främre halvan. Avsluta flaket och upprepa processen för den bakre halvan av sängen.
7

Stå i flaket center efter att låta sängen liner torka under en timme. Coat sidorna och framsidan av flaket på samma sätt som du gjorde botten. Spraya insidan av bakluckan med samma process.
8

Spray ytterligare lager efter att låta produkten botemedel för en timme. Vänta en timme efter den slutliga ansökan innan du tar bort tejpen och använda trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84457.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.