Hur man installerar en Short Throw Shifter i en WRX

Subaru WRX är en av de snabbaste bilarna du kan köpa för under $ 25.000. Beståndet motorn skjuter ut över 220 hästkrafter. Den WRX kommer i automatisk och manuell, med de mer race-inspirerade förare väljer manuell växellåda. Vissa ägare tycker att installera vad som kallas en kort kastlängd shifter på WRX i syfte att minska det avstånd som krävs för att övergå från växel till växel. Detta gör att du kan växla till nästa växel snabbare, vilket gör bilen lite mer lyhörd. Saker du behöver
WRX kort kasta shifter kit
2 12mm skiftnycklar
C-clip rantör
Automotive fett
Visa fler instruktioner
1

Skruva loss växelspaksknoppen på Subaru WRX och ta bort den.
2

Dra upp på plasten konsolen som omger övergången stöveln för att ta bort det helt.
3

Dra cigarettändare s kablaget från sin anslutning för att koppla bort det.
4

Demontera skruven som håller spaken lager övergång till manöverlänkage. Använd de två 12mm nycklar för att ta bort den. En skiftnyckel bör användas för att hålla muttern ner, med den andra skiftnyckel som används för att lossa bulten.
5

Använd C-clip tång för att avlägsna C-klämma som håller botten av skift leden på plats. Dra stick shifter ut ur fordonet. Ta koppens botten förskjutning från aktiemarknaden shifter och de två hylsorna /bussningar. Placera dessa åt sidan.
6

Använd din hand för att samla in fett från aktiemarknaden shifter s kulled och smeta det på kort kasta shifter, och skjut kulleden i mittsektionen öppningen.

7

Sätt ärmarna /bussningar dig bort till den nya växeln med lite fett på varje. Fäst manöverlänkage till det nya huset och dra åt muttern /bulten du tog bort tidigare att säkra kopplingen till växelspaken.
8

Skruva på den övre delen av den korta kast shifter. Återanslut cigarettändare kablaget.
9

Placera plasten mittkonsolen tillbaka över toppen av huset och skruva på växelspaksknoppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86408.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.