Hur Skär Shifter i en MKV GTI

Växelreglage används i manuell växellåda fordon att byta redskap och deras storlek kan variera från biltillverkare och modell. Vissa fordon, som VW MKV GTIs, har längre reglage som vissa förare hitta hindra takt de växla. Cutting en skiftare löser detta problem genom att korta rörets längd och minska övergången kasta krävs för att ställa fordonet. Resultatet är en kort shifter som reducerar skiftande tid samtidigt öka skiftande effektivitet. Saker du behöver
Tänger
Plastpåse
Rotary röravskärare
Vinkelslip (tillval) katalog Pipe threader
Aftermarket skift nob
insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

Flytta fordonet i första eller andra växeln samtidigt fullt att kopplingspedalen trycks. Detta placerar shifter upprätt för enkel åtkomst och säkerställer att inga skador uppstår. Om du inte gör detta kan resultera i bagageutrymmet, transmission och växelreglage skador och kommer att hindra shifter nob bort.
2

Placera fingrarna under boot beskärningskanten och tryck ned skift stöveln för att hitta klämmorna håller trim på plats. Tryck klippen i samtidigt som du lyfter upp på stöveln trim. Fortsätt runt kanten på växelreglaget boot tills trim är helt släppt. Alltid hantera trim försiktigt för att undvika skadlig shifter kabeldragning undertill.
3

bort spärren direkt under shifter ratten genom att dra ut den med tång vinkelräta mot upprätt shifter. Dra växelspaksknopp upp för att ta bort den ur huset och ta bort övergången stöveln från shifter. Detta exponerar shifter och säkerställer att ingen boot eller trim skador kommer att uppstå när du arbetar på det.
4

Placera en plastpåse över shifter och peta igenom. Detta kommer att skydda din bils klädsel och trim från metallspån skador. Skär önskad mängd av shifter med en roterande röravskärare. I de flesta fall är inte mer än 2 inches tillräckligt för att skapa en kort shifter. Du kan använda en vinkelslip för att jämna snitt metall om så önskas.
5

Thread snittet shifter med en pipa threader och gängning tärningar matchas på gängorna i den nya växelspaksknoppen. Om tråden storleken inte är känd, ta växelspaksknopp till ett hem förbättring butik och testa olika bultar storlek för att avgöra vad gängning tärningar ska användas.
6

Ta bort plastpåsen från huset och byt övergången stöveln och trim. Se till varje stoppbygel sitter fast ordentligt. Skruva växelspaksknopp på shifter och dra ned shift bolt knopp säkerhet med en insexnyckel. Med kopplingen helt intryckt, flytta genom varje växel för att säkerställa att ingen hindras rörelse innan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87441.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.