Hur du anpassar en Mazda 5

Mazda 5 är en bil som är en korsning mellan en SUV, en kombi och en skåpbil. Det är sportig och skräddarsydd för yngre generationer som vill ha en hip bil som har plats för last eller barn. Mazda 5 hänvisas till som den Premacy i Japan och har många eftermarknaden delar tillgängliga för den. De flesta av de eftermarknaden delar tillgängliga kan installeras mycket snabbt och inte kräver specialverktyg. Saker du behöver
Hjul
Body kit
Avgassystem
Stereo
Sänkningsfjädrar
Visa fler instruktioner
1

Hitta hjul som skulle se bra ut på din Mazda 5. Fälgar 16 tum i diameter passar perfekt i Mazda 5: s hjulhuset, men något hjul storlek från 15 till 18 inches fungerar. Se till bultmönster, bredden på fälgar och förskjutningen av hjulen är kompatibla när man väljer nya däck.
2

Sänk Mazda 5 med sänkningsfjädrar eller coilovers. Sänka Mazda 5 kommer att sänka sin tyngdpunkt och gör det hanterar bättre. Inte bara det men hjulet gapet inte blir lika allvarlig, ger det mer av en sportig känsla. Sänkningsfjädrar ger mycket mer i vägen för åkkomfort, men de kan inte justeras medan coilovers kan anpassas till din föredra markfrigång, med nackdelen av att ge fordonet en obekväm rida.
3

Installera ett bodykit på Mazda 5. Kroppen Satsen består av karossdelar som förhöjer det estetiska överklagande av bilen samtidigt som de mjuka linjer Den har utformats med ursprungligen. Det finns många alternativ att välja mellan. Plocka kroppen kit som fungerar för dig, och har det installerat och målat professionellt.
4

Installera en eftermarknad stereo eftersom beståndet systemet kan bara hantera så mycket innan högtalarna ger ut som de görs av sämre material jämfört med tillgängliga eftermarknaden options.This kommer att innehålla en CD-spelare, subwoofers, högtalare och en förstärkare.
5

Installera olika bakljus, såsom klara eller kolfiber bakljus som detta kommer lägg till estetik av fordonet.
6

Installera en eftermarknad avgassystem på din Mazda 5. Detta kommer att öka bilens prestanda med mer hästkrafter via mottryck. Det finns många alternativ, såsom Greddy och Tanabe.
7

Färgton fönstren på din Mazda 5 för att minska UV-strålning som kommer in i bilen, bättre integritet och förbättra styling av fordonet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83538.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.