Hur man installerar ett bromsspak på en Nissan Titan

Nissan Titan är kapabel att bogsering av tunga laster i sängen samt på en släpvagn kopplad till en dragkrok. Ju tyngre belastning, dock, desto svårare kan det vara att kontrollera. Installation av en broms controller kommer att lösa det problemet. Denna utrustning kontrollerar bromsarna på en släpvagn och gör bogsering processen enklare på Titans transmission och bromsar. Installera en broms controller tar ca 30 minuter. Saker du behöver
Brake controller kit
stjärnskruvmejsel
Gängpressande skruv
Drill
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Sitt i förarsätet. Håll bromsen controller på undersidan av instrumentbrädan och hitta en plats att montera den som inte stör din smalbenen eller knän under normala körförhållanden. Ta bort bygeln från bromsen styrenheten med en stjärnskruvmejsel.
2

Håll fästet på din valda plats. Fäst den på instrumentbrädan med självgängande skruvar och borra, sedan installera bromsen regulatorn i fästet med hjälp av stjärnskruvmejsel.
3

lokalisera fordonet elektriska styrenheten kontakt under streck och vänster om rattstången nära nödbromsen pedalen, tejpade ett lager sele.
4

Anslut fordonets elektriska styrenheten kontakten i broms controller sele med händerna, kör sedan den andra änden av bromsstyrningen sele in baksidan av bromsstyrningen. Fäst den överskjutande tråd på selar på undersidan av instrumentbrädan med hjälp av buntband. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86743.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.