The Pros & Cons av kylare motorolja

Motor oljekylare är en eftermarknad tillägg till ett fordon . De utnyttjar vetenskapen om kylaren och tillämpa den mot motorolja , för att hålla det svalare än en vanlig bil oljeförsörjning . Funktion

Motor oljekylare manövrera motorn på olja genom en labyrint av rör som sedan kyler den . Temperaturer kan justera 30 grader lägre än standard oljetemperatur genom svalare flödande luft i motorrummet .
Fördelar
p Om ett fordon tenderar att off - road eller bära konsekvent tunga laster , kan en motor oljekylare hjälpa förlänga livslängden på motorn. Genom att hålla oljan sval , förhindrar överhettning under stressiga dragande jobb .
Överväganden

Nackdelarna till kylare motorolja inkluderar svår placering . Kylaren kan inte fästas på baksidan av radiatorn , men behöver ordentlig luftflöde för att fungera . Fästa det åt sidan av radiatorn är ett alternativ , om det finns plats . Dessutom , om fordonet i fråga inte dra tunga objekt eller off - road i olika områden , kan en motor oljekylare vara en överdriven Dessutom, eftersom standard motor kan kyla oljan ordentligt under normala körförhållanden .
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95891.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.