Hur man installerar en Trailer Connector

Att bogsera en båt eller nyttofordonstrailer, måste du göra anslutningarna för varselljus, blinkers och bromsljus för att följa de flesta statliga lagar. De flesta vagnar kommer med en koppling som driver lamporna. Du måste installera en liknande koppling till bilen för att göra anslutningen. Det svåraste är att hitta rätt kablar för att skarva in, vilket beror helt på fordonet bogsering släpvagnen. För en bil, kan du installera en "flat fyra" kontakten till bakljuset ledningar och förvara den i bakluckan när den inte används. Saker du behöver
Pre-wired trailer kontakt
snäpplås skarvar
Avbitare
Visa fler instruktioner
1

Stäng av tändningen och öppna bakluckan på dragfordonet. Lägg ut den förmonterade kontakten så att den är tillräckligt lång för att nå trailern kontakten med lite slack. Skär av eventuell överflödig tråd men vara noga med att inte klippa det för kort.
2

Leta efter ledningsdragningen i bakljusen. De flesta har uttag som kopplar med en fjärdedel eller halvt varv twist för att ersätta glödlampor. Identifiera trådarna som går till blinkers och parkeringsljus. Hitta en tråd som går till marken. Om du inte kan identifiera trådarna genom att följa dem till lamporna, titta i bilens underhåll handbok för ett kopplingsschema. Addera 3

Placera höger blinkers tråd av fordonet i långa spår av ett snäpplås skarv. Placera änden av den gröna kabeln från pre-wired trailer kontakt i korta spåret på skarven. Pressa kontakten stängd tills den snäpper sedan stänga det yttre bandet av kopplingen för att knäppa den på plats. Stänga snap-hållkrafter in trådarna i en metall "V" och gör anslutningen.
4

Använd tre mer snap-lås för att skarva den gula ledningen från släpet kontakten till vänster blinker tråd , den bruna kabeln till en parkeringsplats ljus eller registreringsskylt tråd, och den vita ledningen till en jordledning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96161.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.