Hur man målar fälgarna på en Ford Expedition

Att lära hur man korrekt att måla fälgar på din Ford Expedition kan spara dig tusentals dollar jämfört med kostnaden för att köpa nya. Måla dina fälgar gör att du kan ge din Ford Expedition som anpassat utseende du önskar utan att någonsin behöva lämna uppfart. Med gränslös färg och alternativ finish den enda begränsningen för hur anpassade du kan göra dina fälgar är din egen fantasi. Saker du behöver
Avfettaren
Stålull
400-grit sandpapper
Maskeringstejp
tidningen
Index kort
Spray primer
Wheel färg (sprayburk)
Spray klarlack
Visa fler instruktioner
Förberedelse
1

Applicera en liberal mängd avfettningsmedel för att ta bort envisa tjära, fett eller smuts från fälgarna före målning.
Sida 2

Använd en pad stålull för att avlägsna eventuell kvarvarande fett eller gunk som kan finnas kvar på hjulet. Addera 3

Slipa ytan av hjulet med 400-grit sandpapper för att skrapa på ytan. Detta tillåter primern att vidhäfta. Vara noggrann, och få alla de svåra att nå platser.
4

Mask dina hjul med tidningspapper och maskeringstejp för att undvika att spraya själva däcket när grundning eller målning. Registerkort instuckna i det område där däcket möter fälgen fungerar bra för att täta de små hård-till-mask området mellan fälg och däck.
5

sidor viss ytterligare tidningen mellan ekrarna att undvika att spraya rotorerna.
Priming
6

Prime hjulen genom att spraya dem med spray-on primer från ett avstånd av 6 till 8 inches från ytan av fälgen. Spraya fälgen med svepa rörelser upp och ned eller från vänster till höger för att undvika dropp och översprutade. Du måste göra mer än en primer, så du behöver inte täcka alla områden på första försöket.
7

Låt hjulet för att torka i minst 10 minuter. Om du har alla fyra hjulen maskerade och redo att gå, den ena igång på bör vara torrt när du är klar de andra tre.
8

Spray ytterligare ett lager av primer på vardera av de fyra fälgar .
9

Låt primern torka i minst 30 minuter före målning.
Målning
10

Spraya måla över grundfärg med lätta drag fram och tillbaka eller upp och ner från ca 6 till 8 inches bort. Lätta rockar är nyckeln till en snygg slutprodukt.
11

Låt första hjulet torka medan du spruta den andra tre. Vid tiden du kommer tillbaka till den första hjulet bör vara torrt vid beröring och redo för ett andra skikt.
12

Applicera så många lager som behövs. Du kommer förmodligen att behöva 05:55 rockar.
13

Låt färgen torka i 45 minuter innan du går vidare till klarlack.
Clear Coat

14

Spray klarlack med lätta drag upp och ner eller vänster till höger ca 6 till 8 inches bort från kanten. Använd lätta rockar och lägga ytterligare skikt för några missade områden. Du behöver inte försöka få varje område i ett svep.
15

Upprepa steg 1 för de övriga tre hjulen.
16

Lägg till ytterligare lager av klarlack som behövs. Ju fler lager av klarlack du lägger till, desto glansigare ytan på fälgen kommer att se ut. Så om du vill ha en glänsande kant, men du vill fortsätta att lägga klarlack tills du får önskat resultat. För en matt finish, bör 1:59 rockar finnas gott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84419.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.