Hur får Lägre ljud från en ljuddämpare

Det finns mycket du kan göra direkt till en ljuddämpare för att fördjupa det tonfall. Den avgasljud av ett fordon påverkas av hela avgassystemet, som består av avgasrör, katalysatorer, resonatorer, ljuddämparen och slutrör. Du kan ändra andra komponenter i avgaserna, eller ersätta ljuddämparen sig att ändra avgasljud. Saker du behöver
reservavgassystem komponenter
Visa fler instruktioner
1

Byt fabriken resonator. Resonatorn är en liten pre-ljuddämpare som dämpar avgasljud och bidrar till att minska resonans, som är en djupt högvarv-typ ljud svängning, som produceras av avgaser. En mängd olika eftermarknaden resonatorer är tillgängliga, vilket kan ersätta aktie.
2

Installera en eftermarknad avgassystem header. Avgassystem headers använder individuella löpare att maximera avgasflödet och generera mer kraft och volym. Genom att öka avgasflödet i systemet, kommer din nuvarande ljuddämparen få starkare och djupare.
3

Installera en hög-flöde katalysator. Ett högt flöde katalysator öppnar avgasflödet och producerar mer avgaser ljud. Medan Katalysator platser och kan variera i olika fordon, är den "katt" typiskt ligger bakom avgasgrenröret..
4

Öka avgasrörets diameter Factory avgassystem är utformade med liten diameter rörledningar för att hjälpa bullerbekämpning avgaser. Genom att ersätta avgasrör med större diameter rör (till exempel, ersätter 2 1/3-tums rör med 2 1/2-tums rör). Ökar du avgasljud och tonen
5

bort ljuddämparen. Det enklaste sättet att öka avgasljud och få en djupare ton är att helt enkelt ta bort lager ljuddämparen och ersätta det med antingen en eftermarknad enhet, en liten kula-typ ljuddämparen, eller en bit av avgasröret. Resultatet av ljuddämparen avlägsnande varierar kraftigt, baserat på din bil, så har en butik skära ljuddämparen bort och testa bilen för att se om den avgasljud är att passa dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87368.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.