Hur Size en driftkondensator

En kondensator liknar ett batteri och används för att lagra ström och öka strömförsörjningen av en kraftkälla under högt effektbehov . Kondensatorer säkerställa att det finns ingen dopp vid makten . Storleken eller styrkan av en kondensator mäts i Farad . 0.5 Farad är ungefär lika med 500 watt RMS effekt , vilket innebär att en 1 - Farad kondensator är ungefär lika med 1000 watt toppeffekt . Instruktioner
1

Undersök enheten som du ansluter kondensatorn till att hitta sin märkeffekt . Om enheten inte har en märkeffekt listas , konsultera instruktionsboken . Instruktionsboken indikerar RMS och toppeffekt för enheten .
2

avgöra vilken storlek kondensator krävs av enheten . Till exempel skulle en 3000 watts enhet kräver minst en 3 - Farad kondensator . Kondensatorn kan vara större än enheten, men inte mindre. Till exempel kan du använda en 4 - Farad kondensator med en 3000 watts -enhet , men inte en 2 - Farad kondensator .
3

Anslut enheten till kondensatorn . Anslut en positiv tråd från strömkällan till den positiva polen på kondensatorn . Anslut den positiva ledningen på enheten till samma positiva polen på kondensatorn . Anslut minuspolen till jord .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87369.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.