Hur Pinstripe i en rak linje

Varje bil, följer oavsett vilken modell, en grundläggande linje av rörelse - den rör sig framåt och bakåt, ofta vid höga hastigheter. Du kan accentuera denna rörelse genom att måla ett kritstreck. Ett kritstreck är en fin linje som löper längs sidan av bilen. Dess tunna storlek och långa formen göra din bil ser snygg, men om du målar en krokig pinstripe, gör din bil ser billig. Tro inte att du kan enkelt frihand denna lack - du behöver en stadig hand, en riktlinje och en bra borste för att göra din kritstreck rak och sportig. Saker du behöver
ren, torr handduk
Automotive måla
Fin pensel
måla pall
maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bilen genom biltvätten för att få det ordentligt rent. När du kommer hem, torka av den med en ren, torr handduk.
2

Häll lite billack i en pall för att minimera risken för spill.
3 < p> Riv en kvadrat med maskeringstejp och sticka den i din bil där du vill att band ska börja. Riv av en annan bit och hålla det på var du vill randen till slut.
4

Stick i slutet av din maskeringstejp till startplatsen på din bil, då unspool den och hålla den på bilen i en rak linje som ansluter till din sinande plats. Kanten på bandet bör vara ca 1/4 tum nedanför där du vill ha den verkliga kritstreck.
5

Doppa penseln i färgen. Skaka av några extra droppar av färg för att undvika att slå samman eller splotching på din bil.
6

Tryck borsten mot bilen strax ovanför bandet linje, med fingret tryckt mot bandet där den möter bilen . Hålla handleden, handen och fingrarna stela, drar borsten längs din bil i en mjuk rörelse. Genom att hålla fingret tryckt mot bandet, guida dig själv tillsammans, hålla en rak linje.
7

Flytta din armbåge och axel istället för fingrarna när du målar. När du behöver, scoot längre ner längs sidan av bilen.
8

Vänta tills färgen torka och sedan dra bort tejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87367.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.