Hur kan jag förbättra resultatet av en Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark?

Alfa Romeo 156 Twin Spark producerades mellan 1998 och 2002 innan den ersattes av den 156 JTD. Leverera en exceptionell 165 hk, är det 156 2.0 Twin Spark redan en presterande. Men det finns fortfarande modifieringar som du kan göra på motorn, kopplingen och bromsarna för att ytterligare förbättra prestanda. Instruktioner
1

Montera en kall luftintaget. Fabriksmonterade luftintag ger inte motorer med den optimala nivån av kall luft, men kommer en prestation kall luft intag ger dig en betydande prestandaökning och gas körsträcka förbättring
2

Installera en etapp två prestation. chip. En etapp två prestanda chip kommer att ge dig en extra 20 till 40 hk, och kommer i allmänhet att kosta mindre än $ 200.
3

överväga nya hjul. Ju bredare hjul, desto större väggrepp du kommer att ha. Förbättrad hantering prestanda är avgörande när man överväger prestanda uppgraderingar.
4

Montera en prestanda koppling. Efter allvarliga motor tuning, kan din standard koppling kämpar för att klara av den extra kraft. En fabriksmonterad koppling kommer att utformas för en vanlig bil och därför måste du uppgradera den för att hantera din prestanda bil.
5

Installera prestanda bromsar. Att bromsa är lika viktigt som att påskynda, och som med kopplingen, behöver du mer bromskraft i din Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark.
6

Installera en turbo. Detta är den ultimata prestanda förbättring och kommer att ge din 156 några allvarliga makt. Nackdelen är att det är en dyr modifiering. De prestandavinster kommer att bero på storleken på turbon och kvaliteten på de komponenter.
7

Använd gas premium klass. Om du använder låg oktan gas i en prestanda motor du kommer att förlora några fördelar från ändringarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95970.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.