Prestanda Tips för en Mopar 360

Chrysler 360 ci motor är en kraftfull och körbar motor ofta förbises av dem som söker för motorer till deras gata stavar. Även med de utmärkta siffror från lager 360 CI motor finns ett antal saker du kan göra för att förbättra prestanda, även om de har en varierande effekt på vardagliga användbarhet motorn. Kamaxlar
p Om du installerar motorn för första gången, och sedan uppgradera kamaxlarna kommer väskan dig några extra hästkrafter. Däremot kan gå med en stor och mer aggressiv cam gör bilen betydligt svårare att köra på gatan och det kan ha en inverkan på jämnhet tomgång. En bra balans gör bilen lite mer kraftfull, samtidigt som komfort och körbarhet. Comp Cams gör ett antal kammar och kamaxlar för Mopar 360 motor.
Säkra Bottenänden

Ett av problemen med att lägga ström till Mopar 360 är svag nedre änden och nedre bultarna slut. Byta vindyta facket och robotar med enheter som är konstruerade för prestanda kommer att öka tillförlitligheten och förhindra botten från att blåsa ut vid höga varvtal belastningar. Den vindyta facket hindrar oljan från att fastna i en virvel runt en snabb spinning vevaxel och inte göra det till oljetråget. Denna enhet är inte så avgörande i lägre effekt tillämpningar, men blir mycket viktigt för att undvika motorproblem vid höga varvtal, så se till att det är säkert bör prioriteras.
Byta Heads

Byta huvudena för Mopar 360 bidrar till att förbättra kvaliteten på luftflödet in i cylindrarna, stoppa back-up som händer i rubrikerna i lager motorn. Rubrikerna kommer att göra bilen mer kraftfulla genom att tillåta mer luft i motorn. Head uppgraderingar är dyra men, så förväntar sig att betala flera hundra dollar för rubriker, plus installationskostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96110.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.