Ställa Skruvar luftblandningen på Edelbrock Carbs

Ställa en Edelbrock förgasaren att köra effektivt är inte en svår sak att göra. Att lära sig att ställa skruvarna luftblandningen på Edelbrock kolhydrater ger dig möjlighet att justera dem som ett proffs. "Performer Series" och "Thunder Series" är AVS kolhydrater från Edelbrock gjord med två idle-blandning skruvarna som kontroll luftblandning under drift. Inställning luftblandningen korrekt tillåter motorn att köras effektivt genom förbränning av bränsle helt. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
varvräknare
Pencil
Paper
Visa fler instruktioner
1

bort luftrenare som täcker förgasaren. Lossa vingmuttern som håller fast luftrenaren till förgasaren för hand. Koppla vakuumslangar som är knutna till luftrenaren vid luftrenarhuset.
2

Inspektera förgasare länkage och choke. Var säker på att det har installerats korrekt och fungerar som avsett. Byt luften renare, anslut dess vakuumslangar och fäst den i förgasaren för hand med sin vingmuttern.
3

Värm motorn med fem minuters tomgångskörning eller körning. Detta bringar motorn till rätt temperatur för att utföra justeringar luftblandningen. Placera fordonet i parken, i parkeringsbromsen, och ur bilen med motorn igång.
4

Ställ tomgången på motorn så att motorn går på tomgång smidigt med en motor roterar med 750 rpm till 1200 rpm. Den idle-speed skruven ligger i idle-speed-porten på förarsidan av förgasaren, mot framsidan. Vrid idle-speed skruv med en platt skruvmejsel -. Medurs för att öka tomgången och moturs för att minska den
5

Skriv ner den aktuella varvtalet på motorn på tomgång. Flytta till framsidan av motorn för att justera den vänstra idle-blandning skruv med din platt skruvmejsel. Turning skruvarna (medurs) lutar blandningen, och vända dem ut (moturs) gör det rikare. Ditt mål är att öka varvtalet med denna justering. Stoppa justering när den högsta varvtal uppnås.
6

Rätta tomgångsvarvtalet med idle-speed skruv när du justerar inaktiv blandning. Det ligger i det nedre vänstra hörnet på förarsidan av förgasaren. Vänd den med din skruvmejsel tills motorns varvtal är där den var innan du justerar vänstra idle-blandning skruv.
7

in skruvmejseln i idle-blandning skruven på höger. Vrid idle-blandning skruv för att öka rpm. Öka rpm så högt som det går med denna justering. Rätta motorn gå på tomgång igen med idle-speed skruv.
8

justera själv-blandning skruvarna igen men den här gången minskar tomgång på motorn med den vänstra idle-blandning skruv med 20 rpm innan justering tomgång tillbaka till det normala. Upprepa processen med rätt idle-blandning skruv. Du måste korrigera tomgång tillbaka till det normala med idle-speed skruven efter varje idle-blandning skruv justering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87237.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.