Jeep Bikini Top Installation

Sedan 1940 olika företag har producerat många olika Jeep-modeller. Ursprungligen utformad som en utomhus utility vehicle, toppar mjuk trasa som skydd mot regn och vind. År 1976 American Motors Corporation släppte CJ-7 med en avtagbar hardtop glasfiber. Sedan dess har ett antal företag som Bestop utvecklat bikini för jeepar. Tillverkad från en enda trasa eller duk blad som bifogas vid vindrutan och skyddsbur, förutsatt toppen grundläggande sol eller regnskydd, men lämnade resten av Jeep öppna för luften. Saker du behöver
Bikini top
Valfritt vindrutan kanal kit
Drill
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Fäst vindrutan kanal kit. Jeepar medföljer glasfiber hardtop har inte den kanal nödvändigt att fästa den bikini bh. Använda kanal kit som mall, markera och borra monteringsskruvhål. Montera kit vindrutan kanal till toppen av vindrutan med Phillips-skruvmejsel och de medföljande skruvarna i satsen.
2

Fäst bikini på vindrutan kanal kit. Den främre kanten av bikini överdelen har en tunn plast trim sys in i den. Skjut denna plast beklädningsdetalj in i vindrutan kanalen.
3

Sträck upp mellan vindrutan och Jeep störtbåge. Vid de bakre hörnen av den övre är en rem och spänne. Loop remmen runt störtbåge, trä den genom spännet och dra åt ordentligt. Nyare modeller kan ge klipp med spännen. Dra för att förhindra toppen fladdrar under körning. Vissa toppar ger en extra center rem som löper mellan störtbåge och betjänten ögla på toppen av vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87088.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.