Hur att måla Jeep Fälgar

jeep hjul är tillverkade av stål, och många hamnar ser väl slitna efter bara några år, speciellt på jeepar som används för off-road körning. Körning i gyttja och vatten eller runt stenar kan orsaka repor och ytrost på hjulen. Ommålning hjulen är det enda sättet att få dem att se nya igen. Måla jeep hjul på bara fyra timmar med material från en Biltema och har dem ser ut som nya. Saker du behöver
400-grit sandpapper
800-slippapper
Vatten
maskeringstejp och papper
Vax och fett remover
Handduk
Sprayfärg

Visa mer instruktioner
1

Sand Jeep hjul med 400-slippapper, hålla sandpapper blöt hela tiden. Håll ett rinnande vatten slang över sandpapper eller kontinuerligt doppa pappret i en hink med vatten. Vattnet håller uppbyggnaden av gammal färg från repor i ytan av hjulet. Slipa hela ytan av hjulet tills det är tråkigt och alla repor eller ytlig rost är borta.
2

Skölj hjulet och sand igen med 800-slippapper. Detta jämnar hjulet längre och får ut några små repor som gjorts av 400-grit sandpapper. Skölj hjulet och låt den torka ordentligt. Addera 3

Place maskeringstejp och papper över däcken om de fortfarande monterade på däcket. Täck stammen luftventilen med tejp så att färgen inte täppa igen den. Torka hjulets yta med vax och fett remover och en microfiber handduk för att avlägsna partiklar från gamla renare, vaxer och fett från dina fingeravtryck.
4

Spray hjulen med ett tunt lager av sprayfärg, håller kan 6 till 8 inches från ytan och flytta den till vänster och höger. Använd totalt av fyra till fem rockar, hålla dem tunna så att färgen inte rinner. Vänta fem minuter mellan lagren. Låt färgen torka tre timmar innan du handskas med jeep hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85557.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.