Hur sänka en bil med Coilovers

Sänkning din bil på en eftermarknad coilover set kommer att ge det en sportig, marknära utseende. Coilover suspensioner kan också avsevärt förbättra bilens köregenskaper genom att sänka sin tyngdpunkt och erbjuda ökad stötdämpande över mäldsuspensionen. Många tillverkare erbjuder eftermarknaden coilover kit för nästan alla fordon och modell. Detta möjliggör en direkt ersättning av beståndet fjädring med några andra nödvändiga ändringar göras på bilen. Saker du behöver
Coilover kit
Collar skiftnycklar
Ordet jack
Jack står
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Skruvmejselsats
Måttband
buntband
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på perfekt nivå, fast mark. Höj varje sida av bilen med en domkraft och stödja alla fyra hörnen av chassit på pallbockar. Använd en hylsnyckel för att ta bort hjulbultarna från hjulen och lyft bort lager hjulen.
2

Ta bort alla externa komponenter anslutna till de främre stötdämpare, såsom konsoler bromsledningen och plattor camber. Använd en hylsnyckel för att koppla den nedre gaffelförbindningen fästet på chock. I allmänhet är den nedre fästet ansluten till suspensionen kontroll arm med en enda bult. Ta bort de övre skruvarna för främre stötdämpare - dessa bultar sitter på toppen av chock torn i motorrummet. Ta bort den främre stöt och våren enhet.
3

Ta bort alla externa komponenter anslutna till de bakre stötdämpare. Lossa de bakre nedre-chock bultar från bakre fjädring kontroll vapen. Ta bort de övre fästskruvarna från de bakre stötdämpare torn, åtkomliga genom stammen eller lucka av ditt fordon. Ta bort den bakre stöt och våren enhet.
4

Ställ höjden på eftermarknaden coilovers. För att justera höjden, lossa den nedre kragen chock justering med de medföljande krage skiftnycklar. Trä den nedre chock kroppen i överkroppen, vilket minskar den totala längden av chocken konstruktion. Den kortare längden, kommer den större minskningen vara i höjd för ditt fordon. När önskad chock längd uppnås, låsa nedre chock kroppen på plats genom att dra den nedre kragen. Upprepa denna process för de övriga tre coilovers, se till att du ställer in alla chocker lika i höjd. Vissa eftermarknaden Coilovers kan också möjliggöra dämpande justering, vanligen via en numerisk knopp på toppen av coilover enheten.
5

Installera Coilovers i stället för beståndet chock och enheter våren genom att upprepa borttagningen i vända. Se till att alla lager bultar och komponenter återansluts och säkrad. Om dina Coilovers saknar erforderlig fästet bromsledningen, säkra bromsledningen till chock kroppen med ett buntband. Alternativt, vissa eftermarknaden Coilovers tillåter installation av raden lager broms fästen.
6

tillbaka hjulen och hjulbultar. Avlägsna domkraften och sänka bilen till marken. Låt coilover fjädrarna att bosätta sig efter flera dagars körning och sedan ta bilen till en prestation anpassning butiken för att få däcken uträtad till fabriken spec. Detta är nödvändigt på grund av de sänkta Coilovers förändra camber och toe vinklar fjädringssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86816.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.