Hur man installerar Bilglas

Glaset i din bil kan gå sönder någon gång. Även om det är ett svårt jobb, kan du byta ut det själv med lite kunskap om glaset och limmet. Se till att du vet de grundläggande stegen innan du försöker installera auto glas. Saker du behöver
Bilglas
Packning
Lim
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en retail glas butik. Låt dem veta märke och modell av bilen, samt placeringen av fönstret som är trasig.
2

Köp auto glas du behöver installera. Prata med återförsäljaren om limmet nödvändigt att göra jobbet rätt. Välj ett lim som fungerar bra i området där du bor. Det måste hålla din auto glas på plats, även när utmanas av ett vrak eller kraftiga vindar. Addera 3

Ta bort alla packningar på din auto glas. Du måste byta ut dessa för att vara säker på att det inte finns några områden som kan orsaka läckage.
4

Clean smuts som har samlats i området runt auto glas. Var noga med att inte städa så flitigt att du skrapa lacken.
5

Täta området runt glaset med speciell sealer gjorda för detta ändamål. Montera packningen direkt på sealer.
6

Följ upp med den nya auto glas. Ställ glaset i spåret av packningen. Arbetet runt glaset, dra packningen upp och över glaset som du går. Använd en skruvmejsel av plast-liknande verktyg för detta ändamål.
7

Kör en liten sträng av lim runt kanten, under packningen för att vara säker på att tätningen är komplett. Låt torka och rengöra alla vandrande lim med ett rakblad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82909.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.