Hur Sänk Springs på en 1967 Ford lastbil

A 1967 Ford lastbil kommer med spiralfjädrar på framvagnen att montera på toppen av I-balkar. Dessa spiralfjädrar bestämma markfrigången av trucken. Om du vill sänka bilen, då måste man installera en uppsättning sänkningsfjädrar i framvagnen. Det tar ett par timmar att göra, men när du är klar lastbilens front sitter lägre än lager. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Sänkningssatser
Visa fler instruktioner
1

Park Ford. Dra åt parkeringsbromsen. Lyft framför lastbilen med hjälp av en domkraft. Sätt pallbockar under ramen. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

Placera domkraften under I-balk på främre hjulupphängningen och lyft upp den så den kommer i kontakt med I-balk. Unbolt chocken från den främre hjulupphängningen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra chocken ur suspensionen och ställ den åt sidan.
3

unbolt spiralfjädern från I-balk och ram med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk domkraften och dra fjädern ur främre hjulupphängningen.
4

Montera sänka fjädern i framvagnen. Bolt fjädern till I-balken och ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft upp uttaget och installera de främre stötdämpare med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel.
5

tillbaka framhjulen med däck järn och lyft Ford lastbil utanför jack står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86971.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.