Hur man installerar Blocks Suspension Lift

Lift block kan höja eller nivå ett fordon med en bladfjäder bak fjädring med mindre kostnad än ett nytt fjädringssystem. Hissen block är tillverkade av ett kompositmaterial som motstår skador från skräp, och blir inte sprött i extrema temperaturer eller när de utsätts för fukt. Korrekt installation av hissen blocken är avgörande för säkerheten i ditt fordon. Felaktig installation kan leda till en förskjutning av fordonets axel eller orsaka axeln att flytta och förstöra fjädringssystem. Saker du behöver
Stoppklossar
Ordet jack
två pallbockar
Hylsnyckelsats
Lift blocket monteringssats
Visa fler instruktioner
1 < p> Ställ in parkeringsbromsen på fordonet och placera en stoppklots framför varje av bilens framhjul.
2

Placera en domkraft på en tillverkare-rekommenderad bakre lyftpunkt. Höj domkraften till en höjd som gör att du kan ställa en pallbock under ramen. Flytta till den andra sidan av fordonet och upprepa processen för att fastställa en andra stödbenet.
3

Sänk domkraften. Flytta jacket till differentialhuset av fordonets bakre ände. Höj domkraften att komprimera fjädringssystem.
4

Ta bort de fyra muttrarna på undersidan av den U-bultarna som håller passageraren fjädersidan blad till påkörningar bostäder. Ta bort de två U-bultarna från fästet. Sänk domkraft tills du har 3 till 4 inches utrymme mellan bladfjädern och påkörningar bostäder.
5

Skjut en hiss block i utrymme genom att sänka golvet jack. Höj domkraften för att överbrygga klyftan mellan det bakre höljet, lyft blocket och bladfjädrar. Slide nya U-bultar - Levereras med hissen block - över bladfjädern, lyfta blocket och genom bladfjädern fäste, som ligger på den bakre änden bostäder
6

Repeat. processen för att installera hissen blocket på förarens sida av fordonet. Avlägsna domkraften. Sänk bilen till marken när slutföra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86643.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.