Hur man installerar LED-lampor i ett fordon fotutrymmet

LED-lampor lägga en "cool" glow effekt när den är installerad i din bil. Det kan också ge ett mått på säkerhet när de installeras på en fotutrymmet. Passagerarna kommer att kunna se fotutrymmet stegen som de LED-lampor lyser i mörkret. De finns i alla möjliga färger, de mest populära är gröna eller blå. Gult är perfekt om de LED-lampor som används av säkerhetsskäl. Den LED-ljus kit är också lätt att installera på ett fordon fotutrymmet. Saker du behöver
Drill och hårdmetall bitar
Måttband
Tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Placera LED-ljus bar på fotutrymmet i position du vill installera det. Vanligtvis, på toppen av stegen nära baksidan är den mest idealiska platsen, men montera en ljus bar längs den vertikala röret i fotutrymmet är lika bra på en option. Här ljuset bar är mindre sannolikt att täckas i smuts, eller bryta eftersom det inte kommer att trampas på.
2

Gör markeringar genom monteringshålen på LED-ljus bar med en magisk markör till bestämma dina borrhål. Gör dem tydliga och djärva med en svart eller blå markör.
3

Ta ljuset bar och borra hålen med en hårdmetall borr och borrmaskin. Matcha bit till monteringsverktyg storlek, typiskt detta är 3/32-inch bit.
4

Line LED-ljus bar med monteringshålen och installera skruvarna med hjälp av en handhållen skruvmejsel eller borrmaskin. Dra åt skruvarna precis tillräckligt för att hålla ljuset bar på plats. Var noga med att inte bryta monteringsplattan genom att dra åt skruvarna för hårt.
5

Kör anslutningskabeln från ljuset bar upp under chassit och genom fordonets brandvägg. Anslut sladdkopplingsdonet till en öppen plats i bilens säkringsbox. Använd lämplig säkring (kolla din manual för säkring rekommendationer) för ljuset bar du har valt. Vanligtvis en storlek 5 eller 10 säkring används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83973.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.