Installera om 2005 Bonneville GXP Exteriör Molding Door Panel

Automotive dörrpanelen gjutning är antingen en kontrasterande färg eller målade i samma färg som din 2005 Bonneville GXP. Molding är ansluten till en dörr med automatisk tejp eller lim så det kan tas bort och återanvändas efter målning dörrar eller reparera dörrar. Goda förberedelser och installation kommer att ersätta listen och följa den säkert till en dörr. Saker du behöver
Diskmedel
Bucket
disktrasa
Chamois
Isopropylalkohol
Pappershandduk
målare blå tejp
Sax
Dubbelsidig automatisk fastsättning tejp
Automotive självhäftande aktivator
Visa fler instruktioner
1

Blanda diskmedel och vatten i en hink för att bilda en tvål blandning. Använd en tvättlapp för att tvätta dörrpanelen i området för gjutning fastsättning. Skölj området med vatten och torka den med ett sämskskinn.
2

Häll isopropylalkohol på en pappershandduk och rengör luckan. Låt alkoholen avdunsta i en minut eller så, tills området är torrt.
3

Stick blå målartejp i ovankant där gjutningen kommer att gälla för dörrpanelen. Gör en rak linje att följa för gjutning ansökan.
4

Lägg dörrpanelen gjutning avigsidan upp på en plan yta. Dra den lösa änden av dubbelsidig automatisk fastsättning tejpen från rullen. Lay slutet på vänstra sidan av pressorganet. Sträck ut bandet till den motsatta änden av formstycket och skär den till storlek med en sax. Ta bort skyddspappret från ena sidan av dubbelhäftande tejp och tryck på gjutningen.
5

Dra av skyddspappret från den andra sidan av bandet som är vänd uppåt. Spray fordonsindustrin lim aktivator på bandet.
6

Placera dörren gjutning på bilen börjar på vänster sida av målartejp. Tryck på den vänstra kanten så toppen vidrör målartejp. Tryck på gjutning på dörren och arbeta för att den högra änden av formstycket att placera den precis nedanför målartejp i en rak linje. Tryck listen fast att hålla sig till färgen.
7

Dra målartejp utanför bildörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84646.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.