Hur du håller bilen sval med en automatisk Fönster Car Cover

kliva in i en bil som har suttit i den heta solen i timmar har ett sätt att ta andan ur din kropp . Inte bara är det obehagligt , men ofta , särskilt med skinnklädsel, du inte kan sitta ner eller röra ratten . För att förhindra att detta problem uppstår , använd ett lock auto fönster . Dessa enheter blockerar solljuset från ditt fordon . Instruktioner
1

Parkera bilen på en skuggig plats , om det alls är möjligt . Även den minsta skugga hjälper till att förhindra insidan av bilen från överhettning .
2

Öppna den automatiska luckan fönstret bil . Denna enhet har vanligtvis en reflekterande sida som ser ut som aluminiumfolie och en off - färgade sidan oftast en svart eller annan färg . Addera 3

Placera fönstret täcker i framrutan på din bil med den reflekterande sidan uppåt. Det studsar solstrålarna borta från din bil . Den övre delen av locket har en liten krok som vilar runt backspegeln . Botten passar ner mot botten av vindrutan .
4

Vik upp bilen luckan när du är klar med det . Försök att röra bara botten av locket , eftersom det reflekterande yta på locket kan vara för varmt att röra .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95609.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.