Hur man sparar Gas Mätarställning Genom Motordelar Ändra

Det finns många sätt att förbättra ett fordons bränsleeffektivitet. Förbättrad aerodynamik, minska fordonets vikt, installerar däck med lägre rullmotstånd och ändra dina körvanor alla livskraftiga alternativ. Några av de största vinsterna är under huven, där du kan ändra eller ersätta komponenter för att öka vridmomentet, hästkrafter och bränsleeffektivitet i lika hög grad. Några av dessa ändringar är billigare och enklare än andra, men namnet på spelet här minskar pumpförluster och tjuvanliggning samtidigt öka förbränningen så att din motor bränner allt bränsle som går i. Saker du behöver
metriska och standard uttag, en komplett uppsättning
metriska och standard skiftnycklar
Allen-head skiftnycklar, en komplett uppsättning Skruvmejslar Indonesia, full uppsättning
Assorted standard och vice tång grepp
domkraft och pallbockar

Visa fler instruktioner
1

Installera en högpresterande avgassystem för att hjälpa motorn mer effektivt eliminera avfallsgaser avgaser. Avgaser fångade inuti cylindern minskar motorns effektivitet genom att förskjuta en del av det syre som orsakar bränsle för att förbränna. Utan tillräckligt med syre, kommer bränslet bara skjuta igenom din motor och ut genom avgasröret utan att göra makten. Denna ändring bör omfatta slangen och ljuddämparen akter om katalysatorn (känd som "cat-back"-delen), men att installera en rörformig race header i stället för ditt lager avgasgrenröret, ett nytt stuprör (om bilen är turboladdad) och ett högt flöde katalysator kommer bara stå för att hjälpa.
2

köpa och installera ett kall-luft induktion kit och ett högt flöde Sportluftfilter. Med sig dessa tillägg inte kommer att öka bränsleekonomin med någon märkbar mängd, men kommer att ha någon effekt när den kombineras med ditt avgassystem uppgraderingen.
3

Installera en under-remskiva kit, som består av en något mindre vevaxelremskiva och större tillbehörsdrivningens (generator, vattenpump, servopump och avgaser recirkulationspump) remskivor. Motorn tillbehör bidrar till tjuvanliggning, som är kraften som produceras av motorn som inte går in i att flytta bilen. En under-remskiva kit kommer att bromsa tillbehören ner, minskar deras tjuvanliggning och förbättrad bränsleekonomi, hästkrafter och vridmoment.
4

Uppgradera ditt tändsystem med högpresterande tändkablarna, tändspole, fördelarlocket och rotorn, och en eftermarknad flera gnisturladdning tändning rutan. Dessa tändning uppgraderingar gör att du kan köra högpresterande tändstift med en bredare än-lager gap, med skapar en större och mer kraftfull gnista. En stor gnista är avgörande för förbränningen effektivitet och gör att du kan dra full nytta av ditt intag och uppgraderingar avgaser. Ignition uppgraderingar fungerar bäst på motorer som använder en distributör, vinster kommer att vara ganska minimal om din motor använder en mer modern och kraftfull coil-on-plug tändning

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85010.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.