Hur man målar en lastbil med en borste

Måla ett fordon normalt omfattar användning av en sprutpistol och en kompressor, även om det inte behövs. Om du letar efter ett sätt att måla en lastbil utan kostnad och säkerhet oro med hjälp av professionell utrustning, kan du komma undan med hjälp av en pensel. Resultaten kommer inte att jämföra med ett professionellt gjort paint jobb, men om det görs på rätt sätt, kan ett bra resultat uppnås. När du målar en lastbil med en pensel, är konventionell bil färg inte ett måste, men de andra inblandade materialen är fortfarande avgörande för att säkerställa en jämn yta och ett färgskikt utan brister. Saker du behöver
180-slippapper
320-grit sandpapper
Dual-action slipmaskin
maskeringstejp och papper
Vax och fett remover
Bomull handduk
Paint rör stick
lackfärg
Penslar
800-slippapper
bilpolish
Orbital polermaskin
Visa fler instruktioner
1

Sand lastbilen med 180-slippapper på en dual-action slipmaskin för att ta bort den befintliga färgen. Avlägsna färgen ner till plåten eller fabriken primer.
2

Place 320-slippapper på slipmaskinen och sand hela trucken igen. Detta jämnar ut ytan och förbereder den för att målas. Addera 3

Place maskeringstejp och papper på alla områden av lastbilen som inte ska målas. Täck glaset, trim, dörrhandtag, nyckelhål, grill och lampor. Måla med pensel kommer inte att få sprutdimma på dessa områden som en pistol skulle, men det är bäst att hålla dem från att målas alls.
4

Torka av bilen med vax och fett remover, med hjälp av en handduk för att avlägsna smuts, damm, fett och vax partiklar - dessa kan förorena färgen och lämna defekter på ytan. Låt remover torka en minut efter avtorkning.
5

Rör om lackfärg, med en trä omrörningsstav. Denna färg får inte skakas, eller det kan lämna bubblor på ytan av lastbilen gång tillämpas. Rör om färgen tills färgen blandas väl och ser fast.
6

Doppa penseln i färg och börja måla taket först. Måla från framsidan till baksidan av lastbilen, aldrig över lastbilen. På sidorna, måla vänster-och höger, inte upp-och-ned. Måla taket, sedan arbeta ned lastbilen, måla hytten, huva, fendrar, dörrar, säng och sedan längs botten, så att körningar tas om hand under målningen. Håll pälsen tunn och endast tunga nog för full täckning.
7

Låt färgen torka över natten. Applicera ett lager färg med en pensel, med samma tekniker som med den första beläggningen. Lägg ett tredje och fjärde päls när den andra har torkat, låta varje skikt torka helt innan du lägger i nästa.
8

Wet-sand trucken för hand med 800-grit sandpapper och vatten. Sand hela ytan av lastbilen samtidigt hålla sandpapper våt att jämna ut ytan. Skölj trucken och låt den torka.
9

polska lastbilen, med en omloppstid polermaskin och bil polish. Detta ger en glans till färgen och gör hela lastbilen ser smidig och professionellt målade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87176.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.