Tow hitch Installation

En dragkrok är en anordning som är monterad på chassit av ett dragfordon för att körning med släpvagn. Vissa fordon kommer från fabriken med en bogsering paket som kan innehålla en dragkrok, men eftermarknaden enheter finns tillgängliga för de fordon som inte kom så utrustade. Installera ett skumt är vanligtvis okomplicerat. Många fordon har fabrik-borrade hål i underredet, så ingen borrning kan krävas. Saker du behöver
filtpenna
Körnare
Hammer
3/8-tums borr (tillval) katalog Borrmaskin (tillval) katalog Maskeringstejp
Momentnyckel
Visa Fler Instruktioner
en

Lyft upp hitch i läge under den bakre delen av fordonet. Rada upp monteringshålen i monteringsflänsar av haken med hålen i undersidan av skenorna fordonsramen. Markera panelen fordonets ände eller skenor ram med en tuschpenna genom några fästhål i skumt som inte rada upp till en fabrik-borrat hål. Sänk skumt till marken.
2

Placera en körnare på en av penna märken och slå den med en hammare för att göra ett indrag. Placera en 3/8-tums borr i borrmaskin. Borra helt igenom fördjupningen på gavel eller ramskena. Upprepa för varje penna varumärke. Hoppa över detta steg om du inte behöver borra ytterligare hål för din ansökan.
3

Placera distanser eller brickor över skumt fästskruvar. Applicera en liten bit maskeringstejp över distanser eller brickor för att hålla dem från att falla av. För in bultarna genom ramänden järnväg eller genom en åtkomstöppning hål i botten av ramen järnväg.
4

Fisk bultarna in i hitch monteringshål genom ramskenorna. Höj hitch på plats så att de gängade ändarna av bultarna skjuter ut genom monteringshålen i kopplingen. Placera brickor och muttrar över bultarna och dra åt dem med fingrarna.
5

Place behålla bultar genom hålen i bilens gavel och in i hålen i mitten av skumt fäste. Placera brickor och muttrar över de gängade ändarna av skruvarna och dra åt dem med fingrarna. Hoppa över detta steg om din dragkrok inte har monteringshålen som radas upp med gavel.
6

dra åt alla fästelement med en hylsa insatt på en momentnyckel till tätheten noterades i kopplingen instruktioner.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87024.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.