Hur man kan förbättra Ström på en Kia Rio

Den Kia Rio är en sub-kompakt SUV byggs i Sydkorea. Beståndet Motorn kan förbättras, lägga till kraften och prestandan av fordonet. Den genomsnittliga bakgård mekaniker, med hjälp av vanlig bolt-on uppgraderingar kan förbättra kraften i Rio i ungefär två timmar. Saker du behöver
Förbättrade tändstift (högre värme intervall) katalog 8mm tändkablar
Open luftrenarelementet
Visa fler instruktioner
1

Lägg ett open luftrenarelementet till luftintaget i motorn genom att ta bort rutan stock luften och ersätta den. Mälden luftlådan har en begränsad hål genom vilket motorn kan dra in luft eller syre, för att brinna. Lådan hålls av mount bultar som kan vridas moturs och tas bort. Lossa slangklämmorna genom att vrida sina skruvar moturs tills det finns tillräckligt spela i slangen för att ta bort den ur lådan bröstvårtan. Dra lådan uppåt och bort från motorrummet. Byt ut lådan med det öppna elementet kit, som består av ett öppet filter och en sköld som kommer att montera renare att beståndet luftslang. Anslut luftrenaren till Kias luftinsugsslang genom att skjuta slangen över den nya nippeln och dra åt slangklämman. Säkra skölden, i förekommande fall, genom att återanvända Montera skruvar och vrida dem i en medurs in i fästet.
2

Byt beståndet tändstift med varmare enheter, som har en högre rating värme sortiment. Ta bort den gamla tändstiftet genom att vrida den moturs med en hylsnyckel och sedan ersätta den med bättre kontakt. Beståndet värmefrekvens på Kia Rio är en tre (3), när du använder en kontakt märkt fem (5) ökar effekten av tändningen och öka prestanda.
3

Byt stock tändning ledningar med större, professionella 8mm kärna tändkablarna. De kan dras fritt i tändsystemet med stadigt rycka på spetsen tills den hoppar fritt, men bara ändra en tråd i taget. Förvirring kan ställa in om alla kablar är urkopplade en masse. Ersätt varje tråd med rätt längd (kit säljs till en specifik modell) och säkra den genom att trycka bestämt tills den interna trådklämman engagerar inlägget på tändningen terminaler och pluggar. Normalt innebär detta ett svagt klickande ljud. Prestanda blir omedelbar, kommer och ekonomin gynnas också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83491.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.