Hur monterar jag en vinsch på en CJ?

Jeep CJ producerades mellan 1944 to1986. Ursprungligen byggd för militära ändamål, det var snabbt antagits för civilt bruk. Dess små fotavtryck och fyrhjulsdrift systemet bidrog till dess kapabla off-road förmåga. Om du får din CJ fastnat i leran det kommer sannolikt att vara ditt ansvar att hämta det eftersom du kan vara långt borta från civilisationen. Att ha en vinsch monterad på den främre stötfångaren kommer att ge nödvändiga verktyg för detta jobb. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Momentnyckel
Winch fäste
Visa fler instruktioner
1

Infoga två vagnsbultarna genom Stomkompletteringar med gängorna uppåt.
2

Placera berömmelse förlängningar på framsidan av CJ på utsidan av rambalkar så att bulthålen laguppställningen. Fäst varje konsol med två bultar, låsbrickor och muttrar. Dra åt dessa bultar till 150 foot-pounds av vridmoment.
3

Fäst solenoidfästet till vinschen monteringsplattan med två bultar, låsbrickor och muttrar. Dra dessa bultar till 8 foot-pounds av vridmoment.
4

Installera fyra distanser på de vertikala bultarna och placera vinschen monteringsplattan på dessa bultar. Säkra med fyra låsbrickor och som muttrar. Dra dessa bultar till 50 foot-pounds av vridmoment.
5

Placera vinschen på monteringsplattan rikta bulthålen. Säkra med fyra bultar, låsmuttrar och tillhandahålls brickor. Torque till 50 foot-pounds av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86979.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.