Kelsey Hayes Electric Brake Control Kopplingsinstruktioner

Kabeldragning en Kelsey Hayes Electric Brake Controller till din bil kan du dra ett släpfordon med elektriska bromssystem. Den Kelsey controller använder information från bromspedalen och en rörelsedetektor för att avgöra hur mycket bromskraft tillämpas på trailern. Denna typ av system som krävs enligt lag för släpvagnar med en specifik vikt. Ledningar en broms kontrollenhet till din bil innebär en viss kunskap om 12-volts bil-elektriska system och några vanliga verktyg. Saker du behöver
Kabelsats
Butt kontakter
Scotchlok kontakt (eller motsvarande) katalog eltejp Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel

Visa mer instruktioner
1

Hitta en plats att montera bromsen styrenhet som är inom räckhåll för föraren och även en enkel plats att dra kablar till förarna fotutrymmet.
2

Placera fästet på denna plats och fäst med borr och två korta skruvar.
3

Placera bromsen regulatorn mellan konsolen och fäst med en skruv genom vardera sidan . Dra åt dessa skruvar bara.
4

Kör de fyra kablarna från broms controller ledningsnätet till förarsidan fotutrymmet.
5

hitta växeln bromspedalen ligger bakom bromspedalen. Dessa är vanligtvis små svarta lådor med en omkopplare och en vajer fastsatt. Fäst den röda kabeln från bromsen regulatorn till brytarledning med en Scotchlok kontakt. Denna typ av kontakt fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga spärren.
6

Kör blå kabeln från bromsstyrningen hela vägen till det bakre lastutrymmet hos fordonet. Fäst den blå kabeln till den blå tråden i fem-polig släpvagn sele med en butt-kontakt. Denna typ av kontakt fungerar genom att placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med tång. Wrap samband med eltejp.
7

Hitta den svarta runda gummigenomföringen som ger åtkomst från foten väl till motorrummet. Skär ett litet hål i mitten av genomföringen med en kniv.
8

Kör vit tråd och svart tråd om detta hål. Öppna den främre huven och styra trådarna längs kanten till fordonets batteri.
9

Strip 1/4-tums isolering utanför den svarta kabeln, och fäst en tråd från säkringshållaren till den svarta tråd med en butt-kontakt. Wrap samband med eltejp.
10

Lossa anslutningarna på bilens batteri. Placera den svarta kabeln i den positiva polen och den vita ledningen i den negativa terminalen och refasten terminalerna.
11

Placera den medföljande 10-amp säkring i säkringshållaren och säkra de lösa kablarna med buntband . Var noga med att inte störa förarens reglage eller drift av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87078.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.