Hur jag koppla upp en iPod-nätadaptern för fordon med en 2006 Fusion Radio?

Ford Fusion infördes 2006. Medan 2006 Fusion erbjuds många uppgraderingar, var en iPod-adapter inte en av dem. Lyckligtvis kan du installera en eftermarknad iPod-adapter. Installera en iPod-adapter kan låta svårt, men det kan utföras på ca 30 minuter. Saker du behöver
IPod adaptersystem
Vehicle sele
platt skruvmejsel
Philips 7mm hex-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort trim bordläggningen från runt Fusions radio. Lyft försiktigt de nedre hörnen ut och bort från radion. Om du inte kan lyfta trim genom att använda fingrarna, prova att använda en liten platt skruvmejsel. Trim är fäst med små klipp som dyker ut så att du kan komma åt baksidan av radion. Arbeta dig till toppen av radion tills trim är helt fristående. Tryck försiktigt ned klippen för att koppla kontakterna anslutna till trimplatta. Din bil ska inte vara igång under installationen.
2

Lossa de fyra 7mm sexkantsskruvar från hela radions kanter, med hjälp av en Phillips 7mm hex-head skruvmejsel. Tappa inte bort skruvarna.
3

Dra radion mot dig, långsamt, för att ta bort det.
4

Koppla de två kablar som är anslutna till baksidan av radion genom att försiktigt dra bort dem från radion. En av kablarna är en 24-polig kabel, det andra är en 16-polig kabel.
5

Koppla in ena änden av iPod-adapter kablage till baksidan av radion.

6

Anslut den andra änden av iPod-adapter kablage till fordonets kabelnät.
7

Anslut en iPod-kabel och bilens kabelstam till iPod-adaptern rutan.

8

Välj en plats, helst på sidan av radion, att placera iPod-adapter rutan. Adaptern lådan är liten nog att radion fortfarande ska passa in i konsolen korrekt.
9

Använd kardborrband eller band zip att säkra iPod-adapter rutan till önskad plats.
10

Dra iPod-anslutningskabeln ut från radio konsolens hål. Anslutningskabeln kommer att fästa till din iPod, så se till att den är placerad där du vill det.
11

Anslut kablarna på baksidan av radion och slå på radion på. Det är okej att slå på bilens motor så att du kan testa att adaptern fungerar innan du installerar din radio.
12

Sätt radion i konsolen och skruva i de fyra skruvarna runt kanterna .
13

Anslut kabeln tillbaka till trimplatta och sätt tillbaka trim genom att poppa klippen på plats, se till att hålla kabeln iPod-kontakten ut. IPod-kabeln kommer att köras ut från under basen av trim, men trim kommer fortfarande fast, säkert, tillbaka i position.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84674.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.