Hemlagad Ski Rack Från ett reservdäck

Skidåkning är en sport som mänskligheten har gjort i hundratals år. ABC-of-Skidåkning hemsida spekulerar att de första skidorna kan ha djurben fastspänd på fötterna. De första moderna skidor uppfanns i slutet av 1800-talet, och frågan om transport av skidor blev uppenbar. Det är fortfarande ett problem i dag, även om du nu har möjlighet att gå omkring i fordon istället för hästdragna slädar. Ski rack är en lösning, men de kan vara dyra. Gör en hemmagjord rack ur ett reservdäck --- du spara lite pengar och få utrymme inne i bilen. Saker du behöver
3 meter kanal järn, 2 inches tjock
6 meter fyrkantiga stålrör, 1 tum tjock
svetsare
Borra och metall bit
1/2-tums bult, 6 inches lång
2-tums bultar och muttrar, 4 digitala 1/2-tums Vingvred
Straps
Visa fler instruktioner
1

Mät kanalen järn och jämför den med diametern på reservdäck. Det bör vara bara lite kortare än däckets diameter. Om det inte är, har klippt den till storleken.
2

Ordna metallen till ett "H" med kanalen järn i mitten. Svetsa dem på plats. Se till att släta delen av kanalen stålet är vänd uppåt.
3

Borra ett hål i mitten av kanalen stål och sätt i 6-tums bult. Huvudet ska vara mot botten av kanalen stål. Svetsa den på plats.
4

Lay "H" på toppen av bilens takräcke. Gör fyra märken på takräcket och nya bärare. Markeringarna ska vara jämnt fördelade så att hålla ner racket ordentligt. Borra hål på dessa punkter, och sätt in fyra bultar fästa ihop dem. Fixera dem med muttrar.
5

Lay reservdäcket ovanpå den nya racket med bult som sträcker sig upp genom dess centrum. Fäst den med vingmuttern.
6

Säkra skidorna till reservdäcket genom band dem till däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86060.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.