Hur man installerar en X-Cargo Car Top Carrier

Folk älskar att ta semester. Många av dessa glada resenärer föredrar att köra. Ett av de största problemen med detta är att bilarna blir mindre och folk blir större. En enkel lösning på detta dilemma: Installera en på taket lastbärare, såsom X-Cargo Car Top Carrier. Saker du behöver
X-Cargo taket Carrier och hårdvara
Fordon med cross-rails
Visa fler instruktioner
1

Placera hållaren på taket med hjälp av en annan person. Ställ den på korset skenor av fordonet.
2

Justera takreling. Ställ korset skenor (om inställbart) till den bredaste inställningen som kommer att radas upp med monteringsspåren i bäraren.
3

Ställ transportören så långt bak på fordonet som möjligt för att minska luftmotståndet. Lämna utrymme för den bakre luckan (om tillämpligt) för att öppna.
4

Sätt U-bultarna runt fordonets tvärgående skenor och upp genom bäraren. Placera en metall förstärkningsplatta mellan taklisten och bäraren. Säkra med de gängade knoppar. Dra åt för hand tills den sitter. Upprepa detta steg för alla fyra U-bultarna och säkra alla fyra hörnen av bäraren till korset skenor av fordonet.
5

täcka extra hål. Placera vinyl patchar ingår med bäraren över eventuella outnyttjade fästhål i botten på transportören. Detta kommer att hjälpa till att hålla vatten ur hållaren.
6

Stäng bäraren. För säkerheten, måste locket av bäraren vara stängda och låsta medan fordonet är i rörelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83809.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.