Xenon Lights Installation

Xenon strålkastare är en typ av High Intensity Discharge (HID) eftermarknaden strålkastare som du kan använda för att ersätta dina fabriksinstallerade strålkastare. Installationen liknar en vanlig strålkastare men dessa lampor kräver användning av en barlast. Detta är en typ av adapter som ger rätt mängd ström till lampan. Men, måste du först ta bort den gamla lampan från strålkastarna. Saker du behöver
Xenon strålkastare kit
buntband
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ställ in stödet baren.
2

Dra upp på plasten frisättning clips på baksidan av en strålkastare. Dra strålkastare församling ut ur fordonet. Koppla bort kablaget från strålkastare församling.
3

Vrid sockeln för strålkastare 1/4 av en sväng till vänster. Dra kontakten ur strålkastare församling.
4

Dra ut glödlampan ur uttaget med en trasa eller trasa. Placera den nya Xenon strålkastare i uttaget. Sätt in kontakten igen i strålkastaren montering och vrid den 1/4 varv åt höger.
5

Upprepa steg 2 till 4 för den andra strålkastaren.
6

Anslut ledningsnätet för en av strålkastarna till ballast för Xenon strålkastare ljus kit. Sätt i ena änden av ballast kontakten i strålkastare församling.
7

Ställ tillbaka strålkastare montering i fordonet. Tryck plastklämmorna tillbaka på plats. Fäst ballast till insidan av motorrummet med buntband.
8

Upprepa steg 6 och 7 för den andra strålkastaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87079.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.