Hur man gör en bil Air Freshner

Om din bil blir lite illaluktande, kanske du frestas av de hängande luftrenare som finns på hyllorna i varje stormarknad. Men ibland kanske du inte riktigt njuta av de dofter som är ett alternativ till din lokala livsmedelsbutik, och vissa människor är faktiskt allergisk mot tillverkade luftrenare. Gör din egen luftfräschare inte bara garanterar att du kommer att ha en aromatisk assistent som du tycker om, men det kommer att spara pengar också. Dessutom kan du återanvända din hemgjorda luftrenare bil luft obestämd tid, till skillnad från store-köpte de som slits ut och måste bytas. Saker du behöver
Craft kändes
tyg lim
Eterisk olja i doften av dina saxar val
Ribbon
Hålslag
Visa fler instruktioner

1

Klipp ut två matchande enkla former från filten. De bör vara ungefär storleken på din handflata. De kan vara hjärtan, cirklar eller någon annan lätt att skära ut formen. Gör dem inte mycket större eller den kan störa din körning.
2

Place fem droppar eterisk olja på en sida av varje av formerna. Filten kommer att absorbera oljan. Addera 3

Limma två kände bitar tillsammans. Håll oljade sidorna av filten på insidan. Använd en linje av hantverk lim runt kanten hos filten att limma ihop bitarna. Använd rikligt med lim, men håll det på insidan av luftfräschare så det inte läcker ut.
4

Punch ett hål i toppen av luftfräschare. Använd hålslag. Du bör kunna penetrera Hobbyfilt, vilket inte är så robust som vanlig filt, om du inte kan, dunka en spik genom att göra ett hål i stället.
5

Knyt bandet i en slinga genom hålet du slog bara. Detta gör en hängare för din bil luftfräschare. Du kan hänga den på backspegeln och börja njuta av den underbara doften. Det bör pågå i minst en månad, och kan pågå så länge som tre månader. Du kan sedan uppdatera den med mer eteriska oljor eller göra en ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83128.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.