Wagner Belysning Specifikationer

Wagner belysning produkter specialiserat på belysningslösningar för bilar, både interiör och exteriör belysning. Detta företag är ett dotterbolag till Federal-Mogul, och Federal-Mogul webbplats indikerar att Wagner Lighting Products varumärke är den ledande tillverkaren av fordonets lampor i landet. Wagner Lighting Products erbjuder lampor i olika storlekar och form för att passa bilens behov. Du kan köpa dessa produkter från auktoriserade återförsäljare. Federal-Mogul startade år 1899, och har sitt huvudkontor i Troy, Michigan. BriteLite

Wagner Lighting Products 'BriteLite modell strålkastaren är för bilar. Det är en typ av halogen strålkastare, och halogen är en blandning av olika beståndsdelar, inklusive astatine, brom, klor, jod och fluor. Enligt Federal-Mogul hemsida, producerar dessa strålkastare inte lika mycket värme som vanliga halogenlampor. Detta ljus har även Xenon gas, vilket är en typ av ädelgas, och en låg-beam filament som producerar 55 watt ljus. Federal Mogul visar att med en kombination av dessa två funktioner plus strålkastaren själv BriteLite producerar upp till 80 procent mer ljus än vanliga strålkastare. Den visar också att strålen från detta ljus är 30 procent större. Som av 2010, pannlampan modellen kostar mellan $ 10 och $ 15. Addera TRUVIEW

Enligt Federal Mogul webbplats tillåter TRUVIEW varumärke strålkastare dig att tydligt se väg utan att blända personen i det andra körfältet. Dessa strålkastare har en anti-glare funktion som motverkar gemensamma högt monterade och högintensiva urladdningslampor (HID) problem i samband med vanliga strålkastare. Den strålar producerar dessa lampor också är vitare än vanliga halogenlampor balkar. Enligt Auto Channel, gjorde TRUVIEW strålkastare bättre i tester i 12 prestandakategorier, inklusive föraren förtroende, vision och komfort. Som av 2010, de TRUVIEW strålkastare kostar mellan $ 10 och $ 20.
Miniatyrlampor

Wagner miniatyrlampor har en kontinuerlig spole, vilket bidrar till att göra belysningen håller längre. Denna spole är också motståndskraftig mot vibrationer och stötar, och den använder en hög temperatur gas. Denna gas hjälper dig köra dina lampor i varma miljöer utan att skada ljuset. Du kan beställa dessa lampor baserade på bilens originalutrustning från tillverkaren (OEM) bestämmelser. Som av 2010, en förpackning med 10 lampor kostar mellan $ 10 och $ 15.
Halogenlampor

Wagner halogenlampor har trådar som en designer som görs med hjälp av en dator, och Dessa lampor är designade för att ge dig så mycket ljus som möjligt. Dessa lampor har en plugg i änden av en axel och en smal avlång ljus. Dessa kapslar är tillverkade med användning av en metod som säkerställer att rätt mängd gastryck är i ljuset. Som av 2010, denna produkt kostar mellan $ 9 och $ 12.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85514.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.