Husky Excursion Brake Control Installationsinstruktioner

En Husky Utflykt Brake Control Systemet ger ström till din släpvagnens bromsar. Detta system använder en rörelsedetektor i kombination med övervakning av bilens bromssystem ansökan att bestämma den korrekta mängden bromskraft tillämpas på trailern. Trailerbroms varierar över hela landet. Se avsnittet Resurs för reglerna för ditt tillstånd. Installera en broms styrenhet i bilen kan göras med viss kunskap om vad varje tråd fästs på. Saker du behöver
Kabelsats
Butt kontakter
Scotch lås kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel
Show Mer Instruktioner
1

Håll fästet i läge på instrumentbrädan du vill montera regulatorn. Fäst med borr och två medföljande skruvarna.
2

Placera Husky bromsen regulatorn mellan de två armarna och säkra med en skruv på varje sida. Dra åt dessa skruvar bara.
3

Kör den blåa ledningen till ena sidan av fordonet, sedan hela vägen till baksidan där släpvagnens elektriska kontakten är placerad. Fäst den blå kabeln till den blå tråden i sele med en butt-kontakt. Dessa verkar genom att placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med tång. Wrap detta sammanhang i eltejp.
4

Kör den röda kabeln från regulatorn till bromspedalen switch. Detta är den svarta lådan placerad bakom bromspedalen. Fäst den röda kabeln till tråden för bromspedalen switch med en scotch låsanslutning. Dessa verkar genom att placera en tråd i varje lucka och stänga grinden på kontakten tills den låses på plats.
5

Hitta gummigenomföringen i förarsidan fotutrymmet som ger åtkomst genom brandväggen till motorrummet. Skär ett litet hål i mitten av genomföringen att mata trådarna igenom.
6

Kör den svarta och vita ledningarna genom hålet i gummigenomföringen. Öppna den främre huven på fordonet och styra trådarna längs motorrummet till batteriet. Var noga med att inte störa motorns funktion.
7

Lossa anslutningarna på batteriet med en skiftnyckel och skjut den svarta kabeln i den positiva polen och den vita ledningen i den negativa polen. Dra åt anslutningarna tillbaka.
8

Fäst alla lösa trådar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87067.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.