Hur Wire en HID ljus

Urladdningslampor lampor är fast i ett elsystem med en spänningsomvandlare som kallas en barlast. Standard lampor köra en liten mängd av spänningen över en tunn tråd, som kallas en glödtråd. Tråden värms upp och lyser på grund av den elektriska ström som passerar genom den. HID lampor kräver emellertid en stor mängd spänning för att skapa ljus. En båge på 20.000 volt elektricitet hoppar mellan två terminaler och antänder xenon gas i ett rör fyllt med lite metall halogenidsalter och kvicksilver. Resultatet är mycket ljusare än vanliga lampor, men det tar lite kabeldragning för att få HIDs igång. Saker du behöver
Avbitare
Wire strippor
Crimp Tool Review flatstift kontakter, male Platta Stift, kvinnlig
16-gauge tråd, röd
16 - gauge wire, svart
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

minuskabeln från strömkällan i ditt elsystem. Till exempel, för bil installation, ta bort den negativa batterikabeln.
2

Ta bort de gamla lamporna per tillverkarens anvisningar. Leta marken, negativa och positiva terminaler på sockeln som är anslutna till de gamla lamporna.
3

Skär en röd tråd och en svart tråd som kommer att vara tillräckligt lång för att gå från gamla ljus uttaget på monteringspunkten för din HID ballast modul. Skala den sista halv tum från båda sidor av trådarna.
4

in den blottade tråden på den ena änden i en manlig, platt-stiftskontakt och kläm fast anslutningen med pressverktyg. Upprepa så ena änden av varje tråd har en platt-polig hankontakt och i den andra änden av varje tråd har en kvinnlig anslutning.
5

Fäst den yttre anslutningen av den svarta kabeln i den negativa terminalen på ett gamla lampsockeln. Anslut den röda kabeln till den positiva polen. Slå in anslutningen i eltejp.
6

Anslut den kvinnliga änden av den svarta kabeln till den negativa polen på ballast modulen. Anslut den kvinnliga änden av den röda kabeln till den positiva polen på ballast modul. Anslut HID ljus in i ballasten modulen med kabel och en kontakt som ingick med HID kit
7

. Anslut den negativa kabeln till strömkällan och slå på HID ljus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87671.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.