Hur man stämmer en Mini Cooper för Performance

Mini Cooper är en mycket populär, framhjulsdrift halvkombi som, trots sin brittiska arvet, som faktiskt är designad och tillverkad av tyska biltillverkaren BMW. Mini är en hip-letar bil som också är extremt rolig att köra, tack vare sitt chassi och fjädring design och kraftfull motor, vilket är ännu bättre i kompressormatade Cooper S formulär. Mini INI tar också mycket väl till tillsättning av mer prestanda också. Allt från motor till bromsarna och fjädring kan förbättras i den här bilen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion Electronic Specialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Byt beståndet avgassystem för en större diameter prestanda avgassystem. Detta är en mycket populär uppgradering för MINI och handlar om att ersätta beståndet restriktiva avgaser med en större diameter avgassystem som gör att motorn "andas" bättre och därmed öka hästkrafter. Du kan antingen köpa ett system som är redo att installera på din bil eller du kan ha ett avgassystem butik tillverka ett anpassat avgassystem för dig.
2

Installera ett rörformat huvud i stället för beståndet avgasgrenröret . Beståndet grenröret på Mini, liksom avgaserna är relativt restriktiv. Byte av grenrör med ett rörformat header, som har större diameter slang och inre passager samt smidigare väggar för överlägsen luftflöde, kommer att lägga kraft på din motor.
3

Byt lager serpentin remskivor med mindre, underväxelkopplingens remskivor. De trissor som körs bort av motorns bältet kan ersättas med mindre att fria upp dolda kraften tack vare sin mindre storlek och lägre vikt.
4

Installera en kall luftintaget (CAI). Sätta tillbaka Mini ask lager luften med ett friare flöde kall luft intag kommer att leverera mer tät, kall luft till motorn, gör det möjligt att göra mer hästkrafter. Detta kommer också att leda till bättre gasrespons.
5

Uppgradera bromsar och fjädring. Även i lager bildar Mini har en mycket kapabel fjädring, styvare och lägre fjädrar parat med prestanda chocker kommer att förbättra hanteringen. Du kan också installera en främre fjäderben stag och bakre hjälpram stag för att öka vridstyvheten. Du kan också installera större krängningshämmare för mindre krängning vid kurvtagning. En stor broms kit ersätter rotorer och bromsok med större delar som minskar stoppsträckan.
6

Byt hjul och däck. Uppgradering av Minis stock legeringar till större och ljusare prestanda legeringar skodda med prestanda däck är ett annat bra sätt att förbättra din Mini prestanda. Om du vill avstå bekostnad av större hjul, helt enkelt installera en uppsättning mer grippy prestanda däck kommer att göra underverk för din bils hantering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95625.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.