DIY Vindavvisare

Vindavvisare för bilar, motorcyklar, cyklar, flygplan och andra fordon gör dem mer aerodynamiska, förbättra hanteringen och öka hastighet, stabilitet och komfort. Vindavvisare kan också förbättra din gas körsträcka. Enligt tillverkarna av AeroShield Deflector, kan en väl utformad vindavvisare förbättrar bränsleekonomin med upp till 3 miles per gallon. Hur du bygger ditt eget fönster avledare beror på fordonet du planerar att använda den med, din körstil och din lokala regeringens föreskrifter om eftermarknaden tillbehör. Däremot kan en allmän beskrivning av de grundläggande stegen för att bygga en vindavvisare hjälpa dig att förstå förfarandet och anpassa det till ditt projekt. Saker du behöver
mall
Sax Skrivare
Jigsaw
fintandad klinga
träklossar
File
slipblock
Drill
Bultar
Skruvar
Clamps
Visa fler instruktioner
1

Skriv en mall för din vindavvisare. Auto klubbar och eftermarknaden butiker ger ibland mallar för DIY eftermarknaden tillbehör. Om du inte kan hitta en färdig mall för att skriva ut, spåra utformningen av en vindavvisare du gillar.
2

Klipp ut mallen och prova storlek mot din bil. Kontrollera att storleken, formen och materialet du planerar att använda för deflektorn uppfyller dina lokala statliga regleringar på eftermarknadsprodukter. Du kan dömas till böter och som krävs för att ta bort din vindavvisare om du inte följer lokala föreskrifter. Mallen till en lämplig storlek ark Lexan eller Plexiglas
3

Transfer. Höj plasten från din arbetsbänk med ett par träklossar. Se till blocken eller inte under kanterna på din mall.
4

Skär plattan med en sticksåg efter konturen av din mall. Använd en fintandad klinga för bättre kontroll runt de krökta områden. Använd en långsam hastighet inställning för att undvika att smälta plasten. Jämna ut kanterna på plasten med en fil eller en slipkloss.
5

Montera vindavvisare till din bil. Den metod du ska använda beror på din bil och modell. Borra hål i kroppen av ditt fordon och använda bultar och skruvar för att fixa klämmor till det. Passa ditt fönster avledare på klämmorna.
6

Testa din nya vindavvisare innan du använder den på allmänna vägar. Kontrollera att avböjaren korrekt installerat och inte försämrar sikten eller påverka din stabilitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87066.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.