Hur man gör en 4 Stroke Scooter Faster

Du kan göra ditt fyrtakt scooter snabbare genom att installera ett antal produkter eller göra en av en handfull eftermarknaden förändringar. De förändringar och produkter har potential att öka din medelhastighet med en till tre miles per timme vardera. Om du väljer att göra alla de potentiella förändringar som finns för dig, kan de förbättra din fyrtakt toppfart med 09:55 miles per timme. Instruktioner
1

Alter variatorn systemet genom att installera eftermarknad Variator remskivor. Den exakta processen att installera eftermarknad remskivor beror på storleken och typen av skivor du köper, men för varje skoter man blir tvungen att ta bort fronten på variatorn fallet som hålls på med sex bultar. Du kommer då att ta bort varje remskiva genom att skruva åt bulten som håller dem på plats. Använd en mutterdragare för att göra detta.
2

Alter variatorn systemet genom att ta bort den begränsning brickan under den främre remskiva. Öppna upp variatorn systemet, ta bort den främre remskivan och dra brickan bort den främre remskiva stången för hand.
3

Öka luftflödet till motorn. Detta kan åstadkommas genom antingen borra hål i luftintaget (ovanför variatorn fallet) eller genom att ta bort intag helt och hållet. Du kan borra eller peta hål in i inloppet med valfri storlek borr eller syl, eftersom det är mjukplast. Borra hål någonstans på yttervägg intaget. Intaget är fäst vid skoter av två eller tre bultar, vanligen med två fäst vid undersidan av bakhjulet väl och en kopplad till variatorn fallet. Lossa dessa skruvar för att ta bort intaget helt.
4

Byt ut din scooter nuvarande ljuddämparen. Lossa fästskruvarna ligger nära connect punkten mellan avgasröret och ljuddämparen. Dra den gamla ljuddämparen bort från avgassystemet. Den nya ljuddämparen kan installeras genom att kasta om ordningen. Den nya ljuddämparen kommer att aktivera din scooter motor för att driva ut avgaserna snabbare och renare, vilket gör att mer luft att komma in i motorn under förbränningen av bränslet.
5

Konsultera din instruktionsbok och en motorcykel eller skoter mekaniker eller säljare att avgöra vilken typ av ersättning ljuddämparen system du ska köpa och installera. Basera dina beslut på din prestation önskningar. Till exempel, om du inte har något emot att offra tystnaden för hastighet, kan du välja att lämna ljuddämparen bort helt, eller så kan du installera en lätt packad ljuddämparen. Om du vill ha en bra balans mellan prestanda och ljuddämpande, skulle du välja förmodligen en mer tätt packade ljuddämparen. Replacement halsdukar är universella, beroende på hur stor din scooter motor är, inte nödvändigtvis på märke och modell av skoter. Till exempel kan ljuddämpare för 50cc skotrar installeras på en 50cc skotrar. Undantaget från denna regel är skotrar som har utvecklat egna delar (till exempel, Honda). Din manual kommer att indikera motorns storlek, och mekaniker eller säljare kommer att visa dig olika ljuddämpare alternativ.
6

Bifoga en vindruta till styret på din scooter. Detta kommer att skära ned på vindmotstånd. Hur du installerar vindrutan beror på vilken vindrutan du väljer, men vanligtvis innebär att ta bort den estetiska panel på framsidan av styret och fästa skärmen till bulthålen som en gång höll den panel på plats.
7 < p> Kontrollera din bakre däckets tryck med en lufttrycksmätare. Jämför trycket med max kalla PSI nummer skrivet på däcksidan. Under pumpade däck kommer att bromsa din skoter ner betydligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85555.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.